Gezichtsbehandelingen mannen

Deze Mini gezichtsbehandeling is speciaal gericht op het reinigen en detoxen van het gezicht. Ideaal om even de huid een opfrisbeurt te geven. Bij deze behandeling zullen wij 4 handelingen uitvoeren met een behandel tijd van 45 minuten. Denk hierbij aan het grondig reinigen van het gezicht, foliëren, onzuiverheden verwijderen en het kalmeren van de huid doormidden van een masker. Na de behandeling brengen zij uiteraard een dagverzorging aan en een spf.

Wilt u de behandeling uitbreiden? Dan kunt u kiezen voor de men spa treatment. In deze behandeling breiden we de tijd uit doormiddel van extra uit reinigen en een heerlijke ontspanningsmassage

Resurfacing peeling

Een resurfacing peeling van pHformula is een peeling en verzorging in één.
Heeft u eerder tradiotionele, chemische peelings gehad, dan zult u het verschil direct merken. De peelings van pHformula zijn namelijk een stuk zachter voor uw huid en minstens zo effectief. In plaats van dagenlang met een rode en vaak pijnlijke huid rond te lopen, loopt u nu de salon uit met een toonbaar en prettig aanvoelend gezicht. En dat niet alleen, na de eerste peeling zult u direct het verschil merken. Uw huid wordt zachter en zal er gezonder uitzien.

Is het de eerste keer dat u een peeling wilt ondergaan? Boek dan eerst een gratis huidanalyse.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage zorgt voor zichtbare huidverbetering en is daarnaast erg ontspannen. De huid krijgt een liftend effect, het verbetert de huidteint, de door bloeding en zorgt ervoor dat fijne lijntjes minder zichtbaar worden.

Bent u opzoek naar een intensievere behandeling?

Wij bieden ook medische behandelingen aan zoals:

Kan deze behandeling gedeclareerd worden?

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed kan worden. Als u aanvullend bent verzekerd en de behandeling is tegen acne of acne littekens dan kunt u deze indienen. Na de betaling in de salon zult u een factuur ontvangen die u de zelfde dag nog zou kunnen indienen.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van de nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.