Nagelreparatie

Wat is nagelreparatie?

Bij nagelreparatie wordt de nagel met gel of acryl vervangen of opgevuld vanuit het nog bestaande deel van de nagel. Het vervangen of opgevulde deel groeit met de oorspronkelijke nagel uit.

De kunstnagel zorgt er niet alleen voor dat uw nagel er weer mooi uitziet, maar ook dat de oorspronkelijke nagelwallen behouden blijven. Hierdoor worden eventuele problemen in de toekomst, zoals ingroeiing of vervorming van de nagels, voorkomen.

De opvulling kan in een natuurlijke kleur worden geplaatst of in een lakkleur. Ook kan de kunstnagel gewoon gelakt worden.

Wanneer kan een nagelreparatie worden uitgevoerd?

Een nagelreparatie kan in meerdere situaties een goede optie zijn. In onderstaande situaties kunt u nagelreparatie overwegen:

  • bij (gedeeltelijk) ontbrekende nagels
  • bij gescheurde nagels
  • bij ontbrekende nagelhoeken
  • bij ingegroeide nagels
  • bij beschadigde nagels
  • bij vervormde nagels
  • bij zwakkere nagels, om de nagel te verstevigen
  • bij schimmelnagels.

Nagelbeugels

Heeft u last van kromme of ingegroeide teennagels dan kunnen wij ook een nagelbeugel plaatsen

Wat is een nagelbeugel en hoe werk het?

Een nagelbeugel is een stalen of kunststof beugel die over de breedte van de nagel wordt geplaatst. Deze wordt vervolgens onder spanning gezet, om de nagel de juiste vorm aan te laten nemen. De beugel zorgt ervoor dat de nagel minder krom groeit. Hierdoor wordt de kans op ingroei kleiner.

Een nagelbeugel moet gemiddeld zes weken blijven zitten en soms zijn er meerdere behandelingen nodig. In overleg met een van onze pedicures, kunt u bekijken of een nagelbeugel u kan helpen. Ook kunt u bespreken welke nagelbeugel het best bij uw situatie past.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse manicure en pedicure behandelingen aan.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man. Bekijk snel de behandelingen.