Nagelreparatie

Nagelreparatie voor mooie gelijke nagels

Last van ongelijke of afgebroken nagels? Met de nagelreparatie behandeling bij Skin Improvement & Beauty maken we je nagels weer mooi gelijk. Dit kan zowel voor de handen als voor de voeten. Zo kun je weer vol vertrouwen je handen laten zien of die mooie zomerslippertjes dragen.

Bindweefselmassage

De nagelreparatie behandeling bij Skin Improvement & Beauty in Amsterdam

Bij de nagelreparatie behandeling wordt de ongelijke nagel met gel of acryl vervangen of opgevuld vanuit het nog bestaande deel van de nagel. Het vervangen of opgevulde deel groeit met de oorspronkelijke nagel uit.

De kunstnagel zorgt er niet alleen voor dat jouw nagel er weer mooi uitziet, maar ook dat de oorspronkelijke nagelwallen behouden blijven. Hierdoor worden eventuele problemen in de toekomst, zoals ingroeiing of vervorming van de nagels, voorkomen.

De opvulling kan in een natuurlijke kleur worden geplaatst of in een lakkleur. Ook kan de kunstnagel gewoon gelakt worden.

 • Indicaties voor een nagelreparatie behandeling

  Een nagelreparatie kan in meerdere situaties een goede oplossing bieden. In onderstaande situaties kan een nagelreparatie uitkomst bieden:

  • bij (gedeeltelijk) ontbrekende nagels
  • bij gescheurde nagels
  • bij ontbrekende nagelhoeken
  • bij ingegroeide nagels
  • bij beschadigde nagels
  • bij vervormde nagels
  • bij zwakkere nagels, om de nagel te verstevigen
  • bij schimmelnagels.

  Een nagelbeugel bij kromme of ingegroeide teennagels 

  Een nagelbeugel is een stalen of kunststof beugel die over de breedte van de nagel wordt geplaatst. Deze wordt vervolgens onder spanning gezet, om de nagel de juiste vorm aan te laten nemen. De beugel zorgt ervoor dat de nagel minder krom groeit. Hierdoor wordt de kans op ingroei kleiner.

  Een nagelbeugel moet gemiddeld zes weken blijven zitten en soms zijn er meerdere behandelingen nodig. In overleg met een van onze pedicures, kunnen we bekijken of een nagelbeugel jou kan helpen.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.