Ontdek de geheimen om je huid te beschermen tegen de negatieve gevolgen van milieu en ouderdom met onze exclusieve facials van CRAITH LAB.
Met CRAITH LAB ervaart u de epigenetische wetenschap in professionele cosmetica. Het merk houdt zich al meer dan een kwart eeuw bezig met de ontwikkeling van de beste anti-aging producten. Er wordt uitsluitend met ingrediënten gewerkt die vrij zijn van parabenen, PEG´s, microplastics, siliconen en minerale oliën. Uiteraard worden de hoogwaardige ingrediënten niet getest op dieren want CRAITH LAB heeft een grote liefde voor dieren.

Blue Line Treatments

 • Craith Lab Blue LineCraith Lab Blue Line is absoluut uniek. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. Deze lijn is ontwikkeld voor de jongen huid maar ook zeer geschikt voor een onrustige en gestreste volwassen huid.*   Voor de jonge huid
  *   Voor een onrustige en gestreste volwassen huid
  *   Probiotica
  *   Tegen verstopte poriën en mee-eters
  *   Herstelt vocht- en vetbalans

Protective & Repair Facial

Deze unieke behandeling gaat actief inwerken op de problematische huid. Gevoeligheden, acne, onzuiverheden en couperose worden dankzij de werking van Probiotica in de kern van je huid aangepakt. Jouw huid krijgt een ware detox en herstelt veel sneller.

Balance Skin Facial

Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen zoals acne, onzuiverheden en couperose. We gebruiken doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid.
 • Hydraterend
 • Kalmerend
 • Beschermend

Black Line Treatments

De producten van de Craith Lab Black Line bieden de huid de ultieme bescherming door het gebruik van epi genetica, de producten zitten vol actieve ingrediënten die de huid verjongen, beschermen en laten stralen. Deze line is ideaal voorzelfbewuste mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd maximaal resultaat willen bereiken. Een drukke levensstijl zorgt ervoor dat de huid het niet makkelijk heeft. Toch is de ultieme glow bereikbaar.
EPI-Powershield3®
Craith Lab kan de gevolgen van het milieu en de schadelijke effecten opvangen en corrigeren. Hiervoor werd EPI-Powershield3® ontwikkeld, 3 krachtpatsers om de huid te beschermen en die zorgen voor verminderen van cel veroudering, activering van ontgiftigingsproces van cellen/huid en een gladde en stalende huid.

*   Makkelijk in gebruik
*   EPI-Powershield3®
*   Vermindering van cel veroudering
*   Activering van ontgiftingsproces van cellen/huid
*   Gladde stralende huid

Skin DNA Facial

Tijdens deze facial wordt er geen exfoliant en tonic gebruikt. Het is dé facial voor de extreem droge huid.

 • Hydraterend
 • Herstellend
 • Beschermend
 • Versterkend

Hydrate Facial

Met deze behandeling werken we op de verjonging van je huid en werken we ook enorm herstellend en beschermend tegen de invloeden en impact die het milieu teweeg brengt. Terwijl je geniet van zuivere zuurstof en een zalige massage krijgt jouw huid alles wat ze nodig heeft om te stralen.

Gold Line Treatments

De Gold line met hoogwaardige ingrediënten helpt de rijpere huid naar het hoogst haalbare niveau. Een stralende huid, ongeacht leeftijd, Deze lijn richt zich op cel communicatie, epi genetica en verjonging, wat resulteert in een mooie, stevige en gladde huid.
EpiTECH®
De Gold Line producten bevatten de EpiTECH® Formule. Unieke peptiden, met intelligente werking, die de huid beschermen, verjongen en een optimaal uiterlijk geven. Het resultaat: minder fijne lijntjes, rimpels, onvolkomenheden en een sterkere en gladdere huid.

*   Minder fijne lijntjes, rimpels en onvolkomenheden
*   Sterkere en gladdere huid
*   EpiTECH®Formule
*   Bescherming tegen schade door mileu
*   Verjongen van de huid

Golden Glow Facial

Deze behandeling brengt het beste in je huid naar boven. Wil je graag je huid de best zorg geven? Dankzij deze unieke verjongingslijn heef je huid het beste van het beste. Je huid wordt gehydrateerd en verstevigd dankzij een hoge concentratie aan werkstoffen en natuurlijk dankzij de werking van ons unieke collageen.

Tightening Facial

Een gelaatsbehandeling die specifiek gericht is op de rijpere huid. Het doel? Een gehydrateerde, verstevigde en beschermde huid. Met deze behandeling wordt je hals en decolleté ook letterlijk en figuurlijk in de verf gezet.

Summer Facial

Deze facial geeft de huid een boost en laat de huid stralen. We werken met regenerende ingredienten om huidveroudering te vertragen. Daarnaast wordt de huid optimaal gehydrateerd en beschermd tegen UV-A & UV-B en infrarood licht. Deze facial is tevens zeer geschikt voor de droge huid.

 • Regenerend
 • Hydraterend
 • Beschermend

Bionetic Collagen facial

De Bionetic behandeling is geschikt voor dames & heren vanaf 50+, Voor dames die in de (pre) menopauze zijn beland, is dit echt een musthave!

Het is in te zetten bij huiden die ook met name veel expressierimpels hebben. Denk aan de neus lippen plooi en de welbekende kraaienpootjes. Doordat beide producten een botox-like effect hebben zullen bovengenoemde
rimpels verzwakt worden & zichtbaar verminderd. Het speciale aan de Bionetic is dat deze geheel vegan & halal is. Het collageen is niet van dierlijke of plantaardige afkomst. Het vegan collageen is door een computer ontwikkeld. Dit noemt met in silco technologie.

Deze behandeling is mooi te combineren met onze nieuwe MFR Retinol behandeling

Multi Fase Rejuvenation treatment

Naarmate we ouder worden, vernieuwen onze cellen zich langzamer. Daardoor blijven vlekjes, oneffenheden en een doffe huid langer zichtbaar. De MFR Retinol behandeling helpt de celvernieuwing te versnellen. De gehele huid verbetert hierdoor. Meer glans, minder oneffenheden én minder rimpels. Met de MFR Retinol behandeling blijven actieve ingrediënten langer in de huid en werken daardoor ook veel dieper in de huid.

Deze behandeling is zeer geschikt voor:

 • Acne huiden
 • Pigmentatie
 • Verouderde huid

Deze behandeling is mooi te combineren met onze nieuwe Bionetic Collagen facial

 

Resultaten

Direct na uw behandeling geniet u al van een egalere, gehydrateerde huid en glow. Voor langdurige huidverbetering wordt er meestal een kuur aangeraden. Hoe dit behandelplan eruit ziet bespreekt u tijdens uw eerste behandeling.

Om het resultaat van uw gezichtsbehandelingen optimaal te behouden raden wij u aan om tevens de skincare producten van CRAITH LAB voor thuis te gebruiken. Wij adviseren u graag.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse manicure en pedicure behandelingen aan.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man. Bekijk snel de behandelingen.