Craith lab

Craith Lab facials voor jouw maandelijkse huid upgrade 

De doelstelling van de behandelingen van Craith Lab zijn duidelijk. De perfecte verzorging voor de huid, ongeacht de conditie waarin deze zich bevindt. Jouw huid beschermen, gezond maken en laten stralen. Epigenitica,…..  is de wetenschappelijke sleutel om huidproblemen en huidveroudering op te lossen . Ben jij er klaar voor om jouw huid optimaal te laten stralen?

Craith lab

De Craith Lab facial behandelingen brengen iedere huid in topconditie

Met Craith Lab ontdek je de kracht van de epigentische wetenschap in professionele cosmetica. Het merk houdt zich al meer dan een kwart eeuw bezig met de ontwikkeling van de beste anti-aging producten. Er wordt uitsluitend met ingrediënten gewerkt die vrij zijn van parabenen, PEG´s, microplastics, siliconen en minerale oliën. Uiteraard worden de hoogwaardige ingrediënten niet getest op dieren want CRAITH LAB heeft een grote liefde voor dieren. Iedere behandeling is erop gericht om de huidkwaliteit in optimale conditie te brengen en de huid te beschermen tegen de negatieve gevolgen van buitenaf evenals het maximaal vertragen van het huidverouderingsproces. Een Craith Lab facial is de ideale behandeling om maandelijks te herhalen. Een perfect moment voor zelfontspanning en je huid het beste van het beste geven. Binnen het Craith Lab assortiment hebben we voor iedere huid de juiste op maat gemaakte behandeling.

 • De Acne behandeling uitgelegd

  Blue Line Treatments

  Craith Lab Blue LineCraith Lab Blue Line is absoluut uniek. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. Deze lijn is ontwikkeld voor de jongen huid maar ook zeer geschikt voor een onrustige en gestreste volwassen huid.

  • Voor de jonge huid
  • Voor een onrustige en gestreste volwassen huid
  • Probiotica
  • Tegen verstopte poriën en mee-eters
  • Herstelt vocht- en vetbalans

  Protective & Repair Facial

  Deze unieke behandeling gaat actief inwerken op de problematische huid. Gevoeligheden, acne, onzuiverheden en couperose worden dankzij de werking van Probiotica in de kern van je huid aangepakt. Jouw huid krijgt een ware detox en herstelt veel sneller.

  Balance Skin Facial

  Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen zoals acne, onzuiverheden en couperose. We gebruiken doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid.

  • Hydraterend
  • Kalmerend
  • Beschermend

  Black Line Treatments

  De producten van de Craith Lab Black Line bieden de huid de ultieme bescherming door het gebruik van epi genetica, de producten zitten vol actieve ingrediënten die de huid verjongen, beschermen en laten stralen. Deze line is ideaal voorzelfbewuste mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd maximaal resultaat willen bereiken. Een drukke levensstijl zorgt ervoor dat de huid het niet makkelijk heeft. Toch is de ultieme glow bereikbaar.

  EPI-Powershield3®

  Craith Lab kan de gevolgen van het milieu en de schadelijke effecten opvangen en corrigeren. Hiervoor werd EPI-Powershield3® ontwikkeld, 3 krachtpatsers om de huid te beschermen en die zorgen voor verminderen van cel veroudering, activering van ontgiftigingsproces van cellen/huid en een gladde en stalende huid.

  *   Makkelijk in gebruik
  *   EPI-Powershield3®
  *   Vermindering van cel veroudering
  *   Activering van ontgiftingsproces van cellen/huid
  *   Gladde stralende huid

  Skin DNA Facial

  Tijdens deze facial wordt er geen exfoliant en tonic gebruikt. Het is dé facial voor de extreem droge huid.

  • Hydraterend
  • Herstellend
  • Beschermend
  • Versterkend

  Hydrate Facial

  Met deze behandeling werken we op de verjonging van je huid en werken we ook enorm herstellend en beschermend tegen de invloeden en impact die het milieu teweeg brengt. Terwijl je geniet van zuivere zuurstof en een zalige massage krijgt jouw huid alles wat ze nodig heeft om te stralen.

  Gold Line Treatments

  De Gold line met hoogwaardige ingrediënten helpt de rijpere huid naar het hoogst haalbare niveau. Een stralende huid, ongeacht leeftijd, Deze lijn richt zich op cel communicatie, epi genetica en verjonging, wat resulteert in een mooie, stevige en gladde huid.


  EpiTECH®

  De Gold Line producten bevatten de EpiTECH® Formule. Unieke peptiden, met intelligente werking, die de huid beschermen, verjongen en een optimaal uiterlijk geven. Het resultaat: minder fijne lijntjes, rimpels, onvolkomenheden en een sterkere en gladdere huid.

  *   Minder fijne lijntjes, rimpels en onvolkomenheden
  *   Sterkere en gladdere huid
  *   EpiTECH®Formule
  *   Bescherming tegen schade door mileu
  *   Verjongen van de huid

  Golden Glow Facial

  Deze behandeling brengt het beste in je huid naar boven. Wil je graag je huid de best zorg geven? Dankzij deze unieke verjongingslijn heef je huid het beste van het beste. Je huid wordt gehydrateerd en verstevigd dankzij een hoge concentratie aan werkstoffen en natuurlijk dankzij de werking van ons unieke collageen.

  Tightening Facial

  Een gelaatsbehandeling die specifiek gericht is op de rijpere huid. Het doel? Een gehydrateerde, verstevigde en beschermde huid. Met deze behandeling wordt je hals en decolleté ook letterlijk en figuurlijk in de verf gezet.

  Summer Facial

  Deze facial geeft de huid een boost en laat de huid stralen. We werken met regenerende ingredienten om huidveroudering te vertragen. Daarnaast wordt de huid optimaal gehydrateerd en beschermd tegen UV-A & UV-B en infrarood licht. Deze facial is tevens zeer geschikt voor de droge huid.

  • Regenerend
  • Hydraterend
  • Beschermend

  Bionetic Collagen facial

  De Bionetic behandeling is geschikt voor dames & heren vanaf 50+, Voor dames die in de (pre) menopauze zijn beland, is dit echt een musthave!

  Het is in te zetten bij huiden die ook met name veel expressierimpels hebben. Denk aan de neus lippen plooi en de welbekende kraaienpootjes. Doordat beide producten een botox-like effect hebben zullen bovengenoemde
  rimpels verzwakt worden & zichtbaar verminderd. Het speciale aan de Bionetic is dat deze geheel vegan & halal is. Het collageen is niet van dierlijke of plantaardige afkomst. Het vegan collageen is door een computer ontwikkeld. Dit noemt met in silco technologie.

  Deze behandeling is mooi te combineren met onze nieuwe MFR Retinol behandeling.

  Multi Fase Rejuvenation treatment

  Naarmate we ouder worden, vernieuwen onze cellen zich langzamer. Daardoor blijven vlekjes, oneffenheden en een doffe huid langer zichtbaar. De MFR Retinol behandeling helpt de celvernieuwing te versnellen. De gehele huid verbetert hierdoor. Meer glans, minder oneffenheden én minder rimpels. Met de MFR Retinol behandeling blijven actieve ingrediënten langer in de huid en werken daardoor ook veel dieper in de huid.

  Deze behandeling is zeer geschikt voor:

  • Acne huiden
  • Pigmentatie
  • Verouderde huid

  Deze behandeling is mooi te combineren met onze nieuwe Bionetic Collagen facial.

  Skin Improvement Beauty in Amsterdam is aangesloten bij ANBOS

  Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed kan worden. Indien je aanvullend bent verzekerd en de behandeling wordt ingezet om acne of acne littekens te behandelen dan kun je de factuur indienen.

  Meer weten over de Craith Lab behandelingen voor acne? Maak dan een afspraak met onze huidspecialiste voor een gepersonaliseerd behandelplan.

 • Welke zones kunnen we behandelen met de Craith lab behandelingen

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kunnen de Craith Lab behandelingen worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decollete
 • Behandelplan

  Al na 1 behandeling wordt de huid rustiger en zul je herstel merken. Voor een langdurig resultaat en het voorkomen van nieuwe uitbraken en littekenvorming maken we een doorlopend behandelplan op. In overleg met de huidspecialiste wordt een plan opgesteld passend bij jouw huid. Wij nodigen je van harte uit in de kliniek voor een op maat gemaakt behandelplan. Say hello to the best version of your skin!

 • Het resultaat van een Craith Lab facial bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

  Een optimaal gehydrateerde en egale huid is de basis voor een gezonde en stralende huid. Al na 1 Craith Lab facial geniet je van een mooi en stralend resultaat. Je kunt rekenen op een gezondere en stralende huid waarbij fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar zullen zijn. Om de huid langdurig te verbeteren en het huidverouderingsproces maximaal te vertragen adviseren wij om een behandelkuur in te plannen. In overleg met de huidspecialiste kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor je opstellen, aansluitend bij de indicatie. Daarnaast zal de huidspecialiste de juiste producten voor thuis adviseren om zo een maximaal en langdurig resultaat te behalen.

 • Prijzen

  De pHformula peeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 55,-.

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

 • Achtergrond

  Craith lab is ontwikkeld door experts in huidverzorging en epigenetica, met een gedeelde liefde voor de huid. De experts van Craith lab hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Met behulp van de producten van Craith lab kan iedereen een gezonde, sterke en stralende huid hebben. De skincare collecties van Craith Lab bieden een oplossing voor ieder huidtype, ieder huidprobleem en iedere leeftijd.

Veelgestelde vragen over de Craith Lab behandelingen bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.