Dermapen

Hoe werkt de dermapen?

De dermapen is speciaal bedoeld voor microneedling. De pen beschikt over zeer kleine steriele naaldjes die in de huid terecht komen. Door de vibrerende beweging maakt de pen zeer kleine microkanaaltjes in de huid. De diepte van de naaldjes kunnen wij in millimeters afstemmen zonder de opperhuid te beschadigen. Doordat de pen kanaaltjes maakt word het natuurlijk herstelproces geactiveerd waardoor er nieuw elastine en collageen wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger, voller en de huidteint egaler. Tevens is de opnameniveau van de huid tijdens de behandeling verhoogd waardoor de werkstoffen van de gebruikte producten optimaal worden opgenomen. Hierdoor is de dermapen ook zeer geschikt in combinatie met andere behandelingen.

De behandeling

Voordat wij gaan beginnen met de behandeling zullen wij de huid reinigen. Tijdens de behandeling zult u een vibrerende tinteling voelen. Indien nodig zullen wij de diepte van de naaldjes aanpassen. Ter aanvang van de behandeling kunt u gebruik maken van Emla crème. Dit is een verdovende crème voor de huid. Deze kunt u op recept halen bij de apotheek en 45 minuten voor de behandeling aanbrengen. Na de behandeling krijgt u 2 nazorg producten mee om het herstel te bevorderen. De behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten.

Heeft de behandeling een downtime?

Na de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en prikkelend en of warm aanvoelen. Dit kan verschillen door de intensiteit van de behandeling. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. Na elke dagen kan de huid gaan schilferen door het afstoten van de dode huidcellen. Aanvankelijk kan de nieuwe huid wat kleur verschil hebben met de niet behandelende huid. Dit zal na verloop bij kleuren.

Waarvoor kan de dermapen worden ingezet?

  • Rimpels
  • Fijne lijntjes
  • (acne) littekens
  • Pigmentatie
  • Striae/ Striemen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een tussenstop van 4 weken.

Kan deze behandeling gedeclareerd worden?

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed kan worden. Als u aanvullend bent verzekerd en de behandeling is tegen acne of acne littekens dan kunt u deze indienen. Na de betaling in de salon zult u een factuur ontvangen die u de zelfde dag nog zou kunnen indienen.

Gratis huidscan

Bent u op zoek naar een kliniek die is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging met een groot aanbod aan behandelingen, persoonlijke aandacht en deskundig advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vraag nu gratis een huidscan aan en krijg uitgebreid antwoord op al uw vragen.

Gratis huidadvies

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse manicure en pedicure behandelingen aan.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man. Bekijk snel de behandelingen.