Infuzion system

Een filler behandeling zonder fillers! Ontdek de kracht van Infuzion system

Infuzion® System: de sleutel tot jouw droomhuid!  Ervaar de luxe van optimale hydratatie en lifting zonder ongemak, in slechts 30 minuten!

Een filler behandeling effect zonder injectables? Wist je dat 20 en 23 procent van de mensen last heeft  van naaldenangst. Hierdoor vermijden sommige  mensen injectable behandelingen. En dat….is nu niet meer nodig met de kracht van het baanbrekende Infuzion System®. 

Met dit systeem kan hyaluronzuur op een geheel nieuwe manier in de huid worden gebracht, zonder naalden maar met behulp van elektriciteit. Het Infuzion System® is niet alleen uniek, maar ook enorm populair wereldwijd. Het is een veilige behandeling die slechts 30 minuten duurt. 

Infuzion system is de nieuwste anti-aging behandeling

De Infuzion System behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is revolutionair!

Tijdens een Infuzion System®-behandeling wordt hyaluronzuur met behulp van galvanische stroom in de huid gebracht. Het voelt aan als een ultradunne, onzichtbare naald, maar zonder de pijn.

Terwijl de behandeling plaatsvindt, openen en sluiten de poriën zich. Zelfs grove poriën worden kleiner. Het Infuzion System® kan hyaluronzuur met een molecuulgewicht van meer dan 3000 kDa** rechtstreeks naar de lederhuid transporteren via haarfollikels en zweetklieren. Tijdens een Infuzion-behandeling worden de poriën kortstondig verwijd, waardoor hyaluronzuur diep in de huid kan doordringen.

Infuzion system is de nieuwste anti-aging behandeling

De Infuzion behandeling pakt onder andere de volgende indicaties aan:

 • Rimpeltjes
 • Kraaienpootjes
 • Donkere kringen onder de ogen
 • Rimpels rond de mond
 • Acne problemen
 • Grauwe huid
 • Verwijde poriën
 • Elasticiteit en stevigheid

Het Infuzion System® kan vier verschillende zones behandelen: het gezicht, de nek, het decolleté en de handen. Het is ook mogelijk om specifieke probleemgebieden aan te pakken, zoals donkere kringen onder de ogen, nasolabiale plooien, kraaienpootjes, rimpels rond de mond en het creëren van iets vollere lippen. Het resultaat is natuurlijk en de behandeling heeft direct effect. Fijne lijntjes en kleine rimpels worden opgevuld, de huid wordt gehydrateerd en krijgt een glad en fijn oppervlak met een stralende gloed.

Door regelmatig een Infuzion behandeling  te ondergaan blijft iedere huid in topconditie en worden de tekenen van huidveroudering maximaal vertraagd. 

 • De Infuzion behandeling uitgelegd

  De Infuzion behandeling  is een innovatieve gezichtsbehandeling die bij Skin Improvement Beauty Amsterdam in 3 stappen wordt uitgevoerd. 

  • Reinigen 
  • Infuzion System® magic
  • Optioneel masker
  • SPF & huidverzorgingscreme

  De huidspecialiste start met het reinigen van de huid. Vervolgens wordt de behandeling uitgevoerd met de Infuzion System®. De behandeling is erg ontspannen en absoluut pijnloos. De behandeling kan worden uitgebreid met een masker. Aan het einde van de behandeling brengt de behandelaar een dagcrème en SPF aan.

  Samen met de behandelaar maak je een keuze over het te gebruiken serum. Momenteel bieden we 3 opties aan. 

  Volymizer

  Volymizer bevat puur hyaluronzuur met een moleculair gewicht van 3000 kDa*. Dalton geeft het gewicht aan van grote moleculen. De Volymizer is gericht op het toevoegen en herstellen van volume. 

  Boozter 

  Boozter bevat hyaluronzuur, vitamines en antioxidanten met een moleculair gewicht van 1000 kDa*. Dalton geeft het gewicht aan van grote moleculen. De Boozter richt zich voornamelijk op het verbeteren van de huidtextuur. Je kunt het zien als een skinbooster. De huid wordt optimaal gehydrateerd en gevoed met vitamines voor huidverbetering van binnenuit.

  Skin Balanz

  Het Skin Balanz serum heeft ontstekingsremmende en helende eigenschappen die de huid versterken. Het serum is een fantastische anti-verouderingsbehandeling die tekenen van veroudering voorkomt door sterke antioxidante eigenschappen die vrije radicalen neutraliseren.

  De behandeling helpt ook om droogheid te verminderen en ondersteunt het natuurlijke vermogen van de huid om goede vochtlevels te behouden, waardoor de huidbarrière wordt versterkt. Na de Skin Balanz Infuzion behandeling wordt een verkoelend masker aangebracht omdat de huid wat rood aan kan doen na de behandeling. 

  Het resultaat? Een prachtig vollere en  stralende huid! Ready to try the magic?

 • Welke zones kunnen we behandelen met de Infuzion behandeling

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kan de Infuzion worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decollete
  • Handen
 • Behandelplan

  Na 1 behandeling zie je fantastisch resultaat. Wij raden een kuur aan van 3 behandelingen binnen 6 weken voor optimaal resultaat. Daarna ga je over op onderhoudsbehandelingen.

 • Het resultaat van de Infuzion

  De huid wordt zichtbaar voller en het lijkt net of je een mini facelift hebt ondergaan. Een optimaal gehydrateerde huid is de basis voor een gezonde en stralende huid. Al na 1 Infuzion behandeling geniet je van een mooi en stralend resultaat. Om de huid langdurig te verbeteren en het huidverouderingsproces maximaal te vertragen adviseren wij om een behandelkuur in te plannen waarbij we de verschillende serums afwisselen. In overleg met de huidspecialiste kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor je opstellen. Wij geloven dat een stralende huid ervoor zorgt dat je je zelfverzekerd en op je mooist voelt. 

 • Prijzen

  De Infuzion bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 220,-

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

 • Achtergrond Infuzion

  De huid kan maximaal 500 Dalton doorlaten. Een klassiek serum of huidcrème bevat meestal ingrediënten met een grotere molecuulgrootte dan 500 Dalton. Dit maakt het onmogelijk voor het huidverzorgingsproduct om door te dringen in de huid. Dankzij de technologie van het Infuzion System kunnen de actieve ingrediënten echter wel door de huid dringen en zichtbare resultaten produceren. Het Infuzion System® is een revolutionaire behandeling waarmee huidverjongend hyaluronzuur volledig pijnloos en zonder naalden kan worden ingebracht, en tegelijkertijd de huid kan worden gehydrateerd en zichtbare rimpels kunnen worden gladgestreken.

Veelgestelde vragen over Infuzion

 • Wanneer zie ik het resultaat van de Infuzion facial behandeling?

  Na de behandeling geniet je meteen van een optimaal resultaat afhankelijk van het gekozen serum. De Volymizer geeft de huid direct volheid en glans. Alle serums zorgen meteen voor een optimaal gehydrateerde huid en een stralende glow. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met onze huidspecialiste voor een op maat gemaakt behandelplan.

 • Is de Infuzion facial behandeling een pijnlijke behandeling?

  Nee, de behandeling wordt juist als zeer ontspannen ervaren. De hoogwaardige technologie van het apparaat zorgt ervoor dat het verwijderen van onzuiverheden geheel pijnloos gebeurt. De Infuzion is een het perfect selfcare moment voor jouw huid en om te ontspannen.

 • Is de Infuzion geschikt voor ieder huidtype?

  Absoluut. Ieder huidtype heeft baat bij het regelmatig ondergaan van een Infuzion behandeling. De Volumyzer is ideaal om volume toe te voegen en het Boozter en Skin Balanz serum zorgen voor een egalare en gezonde huid. 

 • Mag de Infuzion ook ondergaan worden in de zomer periode?

  Absoluut. De Infuzion kan het gehele jaar zonder problemen ondergaan worden. Uiteraard is het wel belangrijk om de huid na de behandeling extra goed te beschermen met een SPF50.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.