Acne behandeling

Een egale huid met de innovatieve Acne behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

Stoor jij je aan acne? Geeft het je een onzeker gevoel? Acne is een veel voorkomend probleem maar gelukkig kan het goed behandeld worden en kunnen we nieuwe uitbraken verminderen en soms zelfs voorkomen. Het is belangrijk om acne tijdig te behandelen, zodat eventuele littekenvorming wordt voorkomen.

Acne behandeling

De gepersonaliseerde Acne behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam geeft resultaat

Acne kan ontstaan door een combinatie van voeding en hormonale veranderingen gedurende de puberjaren. Daarnaast kun je ook te maken krijgen met zogenaamde ‘Adult Acne’. Onze huid bevat kliertjes en deze kliertjes produceren talg. Wanneer deze kliertjes verstopt raken kan er puistvorming ontstaan. Wat we vaak zien is dat Acne in de puberjaren ontstaat en rond het 25ste levensjaar weer afneemt. Daarnaast is voeding ook van invloed op eventuele acne vorming.

Mogelijke oorzaken voor acne:

 • Hormonale veranderingen tijdens de pubertijd
 • Medicatie zoals de anticonceptie pil, spiraaltje of andere medicijnen.
 • Contact met bepaalde stoffen in cosmetica
 • Stress
 • Voeding (denk hierbij aan lactose producten, varkensvlees, suikers of te veel ongezonde vetten)
 • De Acne behandeling uitgelegd

  Het behandelplan voor Acne – geheel afgestemd op jouw huid

  In onze kliniek werken we voor de Acne behandelingen met producten van PHformula. Deze producten zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Afhankelijk van de indicatie en de oorzaak van jouw acne bieden we bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam verschillende behandelingen aan. Deze behandeling bestaat uit een aantal stappen. In overleg met de huidspecialiste wordt bekeken welke stappen in jouw behandelplan thuis horen.

  Stap 1 E.X.F.O cleanse

  Een milde peelende reiniging die make-up en onzuiverheden op een effectieve manier verwijdert zonder de huid te dehydrateren. Deze peeling helpt om roodheden en irritaties te verminderen en de algemene gezondheid van de huid wordt effectief verbeterd.

  Stap 2  M.A.S.S.A.G.E. cream

  Een gezonde huid start bij een goede doorbloeding. Met een hoogwaardige crème stimuleren we deze doorbloeding en wordt het opnamevermogen van de huid verbeterd. Deze unieke crème bevat rijstzemelenolie en is rijk aan vitamines, voedingsstoffen en antioxidanten.

  Stap 3 Skin P.R.I.M.E.R

  Acne ontstaat door een overmatige talgproductie. We brengen een effectieve primer aan die de huid ontvet zonder de huid uit te drogen. Deze primer bereidt de huid voor op de volgende stappen zodat alle producten maximaal opgenomen zullen worden.

  Stap 4 S.P complex

  Deze stap richt zich op het verbeteren van de doorlaatbaarheid van de huid. Dit bereiken we door de hoornlaag wat te verweken met een combinatie van Lactobionzuur, Amandelzuur en Hydroxypropionzuur. Deze stap noemen we de “voorbereidings” peeling.

  Stap 5 A.C Resurfacing

  Nu de huid optimaal is voorbereid kunnen we verder met A.C Resurfacing peeling. Deze bijzondere peeling richt zich speciaal op de comedonen, papels en puistjes. De peeling geeft een licht tintelend gevoel op de huid. Deze stap wordt uitgevoerd door in totaal 3 laagjes product aan te brengen.

  Stap 6 A.D.V.A.N.C.E.D peel-off mask

  Na de A.C Resurfacing peeling is het tijd om de huid te koelen en te kalmeren. Hiervoor brengen we een rijk masker aan die de huid weer mooi in balans brengt.

  Stap 7 V.I.T.A.C activator & powder

  Deze helende lichte crème is rijk van L-ascorbinezuur wat het collageen en elastine in de huid verbeterd. Door de helende werking pakt het tekenen van huidbeschadiging aan. Deze stap helpt om langdurige huidverbetering te bewerkstelligen.

  Stap 8 P.O.S.T recovery cream

  De Acne behandeling is een intensieve behandeling daarom is het belangrijk om de huid van maximale hydratatie te voorzien. Met de P.O.S.T recovery cream bereiken we een maximale hydratatie. Het helpt om de droge huid te voeden en de crème heeft een ontstekingsremmende werking.

  Skin Improvement Beauty in Amsterdam is aangesloten bij ANBOS

  Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed kan worden. Indien je aanvullend bent verzekerd en de behandeling wordt ingezet om acne of acne littekens te behandelen dan kun je de factuur indienen.

  Meer weten over de pHformula Acne behandeling? Maak dan een afspraak met onze huidspecialiste voor een gepersonaliseerd behandelplan.

 • Welke zones kunnen we behandelen met de Acne pHformula behandeling

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kan de Acne pHformula behandeling worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decollete
 • Behandelplan

  Al na 1 behandeling wordt de huid rustiger en zul je herstel merken. Voor een langdurig resultaat en het voorkomen van nieuwe uitbraken en littekenvorming maken we een doorlopend behandelplan op. In overleg met de huidspecialiste wordt een plan opgesteld passend bij jouw huid. Wij nodigen je van harte uit in de kliniek voor een op maat gemaakt behandelplan. Say hello to the best version of your skin!

 • Het resultaat van de Acne behandeling met pHformula bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

  Een optimaal gehydrateerde en egale huid is de basis voor een gezonde en stralende huid. De intensieve en resultaatgerichte Acne behandeling helpt de huid te herstellen en te beschermen in de toekomst. In overleg met de huidspecialiste kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor je opstellen, aansluitend bij de ernst van de Acne. Daarnaast zal de huidspecialiste de juiste producten voor thuis adviseren om zo een maximaal en langdurig resultaat te behalen.

 • Prijzen

  De pHformula Acne behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 89,-.

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

 • Achtergrond

  Het skin resurfacing systeem van pHformula is gericht op de behoeften van jouw huid – of het nu gaat om anti-ageing, hyperpigmentatie, chronische roodheid, acne of een directe boost. pHformula heeft een ‘’layer- en leave-on techniek’’, de meeste producten die worden aangebracht zijn zelf-neutraliserend en kunnen dus op de huid blijven zonder getimed te worden. Een selectie specifiek samengestelde producten wordt thuis gebruikt voor het beste resultaat. De ‘’outside in’’ en ‘’inside out’’ filosofie zorgt ervoor dat krachtige voedingsstoffen binnen in de huid aan het werk worden gezet, terwijl je huid aan de oppervlakte snel herstelt.

Veelgestelde vragen over de pHformula Acne behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.