Gezichtsbehandelingen mannen

De perfecte gezichtsbehandeling voor mannen

Bij ons kunnen mannen terecht voor de beste facials. De huid van de man is anders en daar passen wij onze behandelingen op aan. We hebben een korte en effectieve facial ontwikkeld speciaal gericht op de wat dikkere huid. Daarnaast zijn er verschillende intensievere behandelingen beschikbaar om de huid te verbeteren en huidveroudering te vertragen.

Gezichtsbehandeling mannen

Deze Mini gezichtsbehandeling is speciaal gericht op het reinigen en detoxen van het gezicht. Ideaal om even de huid een opfrisbeurt te geven. Bij deze behandeling zullen wij 4 handelingen uitvoeren met een behandel tijd van 45 minuten. Denk hierbij aan het grondig reinigen van het gezicht, foliëren, onzuiverheden verwijderen en het kalmeren van de huid doormidden van een masker. Na de behandeling brengen zij uiteraard een dagverzorging aan en een spf.

 • Facial voor mannen uitgelegd

  Resurfacing peeling

  Een resurfacing peeling van pHformula is een peeling en verzorging in één.
  Heb je eerder tradiotionele, chemische peelings gehad, dan zul je het verschil direct merken. De peelings van pHformula zijn namelijk een stuk zachter voor jouw huid en minstens zo effectief. In plaats van dagenlang met een rode en vaak pijnlijke huid rond te lopen, loop je nu de salon uit met een toonbaar en prettig aanvoelend gezicht. En dat niet alleen, na de eerste peeling zul je direct het verschil merken. Jouw huid wordt zachter en zal er gezonder uitzien.

  Is het de eerste keer dat je een peeling wilt ondergaan? Boek dan eerst een gratis huidanalyse.

  Bindweefselmassage

  Een bindweefselmassage zorgt voor zichtbare huidverbetering en is daarnaast erg ontspannen. De huid krijgt een liftend effect, het verbetert de huidteint, de door bloeding en zorgt ervoor dat fijne lijntjes minder zichtbaar worden.

  Wij bieden ook medische behandelingen aan zoals:

 • Kan deze behandeling gedeclareerd worden?

  Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed kan worden. Als je aanvullend bent verzekerd en de behandeling is tegen acne of acne littekens dan kun je deze indienen. Na de betaling in de salon zul je een factuur ontvangen die je de zelfde dag nog zou kunnen indienen.

 • Prijzen

  De mini facial bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 60,-.

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.