Observ 520 huidscan

Start jouw huidverzorgingsplan met de Observ 520 huidscan

De eerste stap naar het juiste behandelplan voor jouw huid is een uitgebreide huidanalyse. Iedere huid is anders en heeft een daarom een gepersonaliseerde aanpak nodig. Bij Skin Improvement & Beauty starten we daarom met een intake gesprek waarbij er meteen een innovatieve huidscan wordt gemaakt met de Observ 520. De scan brengt (toekomstige) huidproblemen perfect in beeld zodat we een toegespitst behandelplan op kunnen stellen voor effectieve huidverbetering.

Observ 520 huidscan

De huidscan wordt gratis aangeboden tijdens een persoonlijke consultatie

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar de huidscan is gratis bij Skin Improvement & Beauty Amsterdam. Een huidanalyse met de huidscan OBSERV 520 kost normaal gesproken € 79, maar bij Skin Improvement & Beauty kun je deze kosteloos laten uitvoeren. Wij vinden het namelijk belangrijk om een gericht behandelplan op te kunnen stellen, volledig gericht op jouw huid. Daarnaast kunnen wij door middel van de scans de resultaten monitoren en in kaart brengen.

Ben je benieuwd wat jouw huidscan laat zien? Neem dan snel contact op voor een afspraak.

 • De Acne behandeling uitgelegd

  Hoe werkt de Observ 520 huidscan

  De Observ 520 maakt maar liefst 6 verschillende foto’s binnen 1 seconde. Iedere foto wordt gemaakt in een verschillende modus om zo bepaalde huidcondities in kaart te brengen. Hieronder leggen de 6 verschillende modussen uit. 

  • Daglicht modus: Hiermee kunnen wij bekijken welke conditie de huid op dit moment heeft.
  • True UV licht: hiermee kunnen wij in kaart brengen of er sprake is (en zo ja in welke mate) van onderhuidse schade. True UV licht geeft ook de mate van (onderhuidse) pigmentatie aan.
  • Gesimuleerde wood’s modus: hiermee kunnen wij zien welke huidtype jij hebt zoals bijvoorbeeld een droge huid of een vette huid.
  • Parallel-gepolariseerde modus: deze modus geeft aan of jij last hebt van grove poriën of een hoge talg productie.
  • Cross- gepolariseerde modus: deze modus focust zich uitsluitend op de roodheden in het gezicht, zoals rosace en couperose.
  • Gelaatsteint modus: deze modus laat de exacte kleur van jouw gelaat zien. Met deze modus kan bijvoorbeeld ook mogelijke vergeling, als gevolg van pigmentatie, aan het licht brengen.

  Het fijne van de Observ 520 huidscan is dat alle kenmerken van meerdere huidlagen mooi in beeld wordt gebracht. Hierdoor kunnen we een perfect aansluitend behandelplan op maken voor de mooiste resultaten. Door regelmatig een huidscan uit te voeren kunnen we ook de resultaten van de behandelingen in beeld brengen. 

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.