Me Line

Effectief de huid egaliseren met de Me-Line Pigment behandeling

Stoor jij je aan bruine vlekjes in je gezicht? Probeer je deze plekjes altijd te camoufleren met make-up? Als je antwoord ja is, maak dan kennis met de Me-Line Pigment behandeling. Me-Line is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor ieder huidtype. Binnen no-time geniet je van een prachtige egale huid.

Me-Line Pigment behandeling

De Me-Line Pigment behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam pakt zonneschade effectief aan

Pigment is geen ernstige aandoening maar kan wel als ontsierend ervaren worden. Pigment is een kleurstof in de huid die de huid helpt te beschermen tegen UV-straling. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan de zon (UV) dan gaat de huid meer pigment aanmaken waardoor je bruin wordt. Wanneer de huid teveel aan UV wordt blootgesteld kan er een overproductie van melanine plaatsvinden (de kleurstof). Dit uit zich in donkere vlekjes en soms ook grotere vlekken op de huid. 

De Me-Line pigment behandeling pakt onder andere de volgende indicaties aan:

 • Pigmentvlekken
 • Hyperpigmentatie
 • Melasma

Zonschade, maar ook trauma, medicijngebruik, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. De Me-Line pigment behandeling helpt om de huid weer effectief te egaliseren. 

 • De Me-Line Pigment behandeling uitgelegd

  De Me-Line Pigment behandeling is een huidverbeterende gezichtsbehandeling die bij Skin Improvement Beauty Amsterdam in 3-4 stappen wordt uitgevoerd. Daarnaast krijg je een behandelplan mee voor thuis met bijbehorende producten.

  • Peeling 1
  • Microneedling behandeling
  • Peeling 2
  • Optioneel microneedling behandeling 2 (afhankelijk van de huidconditie)

  We starten het Me-Line pigmentatie behandelplan met een peeling-masker behandeling in de kliniek. Vanaf dag 3 na de eerste behandeling start je met de thuisproducten. Onze huidspecialiste geeft een uitgebreide voorlichting tijdens de eerste behandeling betreft de thuisproducten en hoe de huid moet verzorgen. De combinatie van de peeling en de actieve werkstoffen van de thuisproducten geven een sterke en vernietigende werking tegen de melanine synthese. Het aanmaakproces van pigment wordt verstoord, het tyrosinase enzym wordt vernietigd en groei van epidermale cellen worden versneld. 

  Na 3 weken staat een ID – MeLine microneedling behandeling op het programma. De combinatie van specifieke ingrediënten van de Me-Line ampul, die met de microneedling wordt gebruikt, zorgt voor anti-oxidatie en heeft een ontstekingsremmende werking. De pigment vernietigende werking verstoort de aanmaak van pigment en reeds bestaande pigmentophopingen.

  Stap 3 is na 3-4 weken wederom een peeling. De behandeling wordt uitgevoerd zoals bij de eerste MeLine behandeling, echter blijft het peeling-masker nu langer op de huid zitten. De behandeling is door de vorige behandelingen én voortzetting van de behandeling door thuis gebruik, geïntensiveerd.

  Indien noodzakelijk kan er 3 weken later nog een 4e microneedling behandeling worden ingepland. Dit is in overleg met onze huidspecialiste en afhankelijk van de pigment conditie van de huid.

 • Welke zones kunnen we behandelen met de Me-Line pigmentatie behandeling

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kan de Me-Line pigmentatie behandeling worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decollete
  • Handen
  • Lichaam (in overleg)
 • Behandelplan

  De ME-line is een kuur van 3 tot 4 maanden waarmee elke vorm van pigment drastisch verminderd kan worden. De kuur bestaat uit twee peeling-masker behandelingen en één of twee ID (microneedling) behandelingen én een thuispakket. Het is belangrijk om het gehele traject zorgvuldig te doorlopen voor een optimaal en langdurig resultaat.

 • Het resultaat van de Me-Line pigmentatie behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

  Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden zal het meeste pigment weg zal zijn. Het nacht product dient na de kuur, ter onderhoud, minimaal twee maal per week te worden blijven gebruikt. Na 8 maanden kan de Me-Line indien nodig (bij ernstige pigmentatie of melasma) worden herhaald.

  Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen.

  Naast dat de pigmentatie sterk zal verminderen, en de huid dus egaler zal aandoen, zien we ook een verbetering in de hydratatie van de huid door de actieve werkstoffen in de Me-Line producten. You are ready for your bare-face no-makeup look.

 • Prijzen

  De Me-Line pigmentbehandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 155,- per kliniekbehandeling. Daarnaast dien je het thuispakket aan te schaffen voor € 348,-.

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

 • Achtergrond Me-Line

  De Me-Line pigmentatie behandeling is geschikt voor elk phototype, pigment soort of lichaamsdeel. Óók de donkere huid en de moeilijke chronische pigmentproblemen zoals melasma kunnen veilig worden behandeld. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken.

  De combinatie van intensieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-Line uniek. melaninesynthese”

  De thuisproducten bevatten veel verhelderende stoffen, antioxidanten, zuren en pigment remmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling behandeling kent geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met SPF.

  Me-line is een kuur van meerdere behandelingen in combinatie met product gebruik en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn schitterend! Deze pigment behandeling kan enkel worden uitgevoerd wanneer de Me-Line producten voor thuisgebruik tijdens de kuur worden gebruik (verplicht)! De spot behandeling is 1 behandeling, enkel op de pigmentvlek.

Veelgestelde vragen over de Me-Line

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.