Cellulite

Gladde huid met LPG

Cellulite wordt in de volksmond vaak sinaasappelhuid genoemd, cellulite is te herkennen aan de kuiltjes putjes en bobbeltjes meestal op de benen of billen. Een probleem waar veel vrouwen mee te maken hebben.

Cellulite komt wereldwijd voor bij meer dan 85% van de vrouwen na de puberteit. De symptomen van cellulite zijn een bobbelige huidstructuur, vaak op de (boven)benen en billen. 92% Van de vrouwen heeft cellulite op de benen, 74% van de vrouwen heeft billen met cellulite een veel voorkomend huidbeeld dus waar veel vrouwen vanaf willen.

Hoe ontstaat cellulite op je benen en billen?

Veel mensen denken dat overgewicht de belangrijkste oorzaak is voor het ontstaan van cellulite. Maar dat klopt niet. Cellulite, ontstaat door een voortdurend probleem onder het huidoppervlak van je benen en billen. De boosdoeners zijn de bindweefselstrengen die de huid verbinden met het onderliggende bindweefsel. Deze trekken de huid omlaag waardoor jij putjes ziet in je benen of cellulite op je billen. Cellulite ontstaat dus niet per definitie door overgewicht.

Wat zorgt voor de ontwikkeling van cellulite?

Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de ontwikkeling van cellulite. Of cellulite aanwezig of zichtbaar is kan variëren van mild, matig tot ernstig. Dit heeft onder andere te maken met:

  • erfelijkheid
  • hormonen
  • gewichtsverandering
  • levensstijl

In onze salon kunnen wij cellulite behandelen met LPG

LPG endermologie

Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor celstimulatie. Onderhuidse cellen worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Door de precisie van het apparaat kunnen er heel gericht bepaalde gebieden worden behandeld. Bovendien zorgt de aanmaak van collageen voor een rimpelloze en jeugdige huid. Een endermologie behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. Zo kun je snel in shape komen, uiteraard in combinatie met gezonde voeding.

Doorgaans raden wij een behandelkuur aan van 10-15 sessies voor optimaal resultaat waarna je over kunt gaan op een maandelijkse herhaalbehandeling.

Gratis huidscan aanvragen

Wilt u graag de conditie van uw huid verbeteren, maar weet u niet waar u moet beginnen of welke behandeling aansluit op uw wensen? Dan bent u bij Skin Improvement & Beauty aan het juiste adres!

Vraag nu gratis een huidscan aan en krijg uitgebreid antwoord op al uw vragen.

Gratis huidadvies

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van de nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.