Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een eeuwenoude techniek met bewezen resultaten

Bindweefselmassage is een intensieve massage op de bindweefsellaag om de algehele huidconditie te verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Je huid wordt door deze behandeling strakker en cellulite wordt minder zichtbaar. De behandeling is erg goed om de huidkwaliteit te verbeteren en vochtophopingen te verhelpen.

De Bindweefselmassage bij Skin Improvement & Beauty in Amsterdam is geschikt voor iedere huid

Echt ieder huidtype heeft baat bij een regelmatige Bindweefselmassage. Tijdens het verouderingsproces gaat ons lichaam minder collageen en elastine produceren, dit zie je terug in verslapping van de huid en onregelmatigheden zoals cellulite of vochtophopingen. Bindweefselmassage boost de aanmaak van collageen en elastine zodat de huid haar veerkracht weer terug krijgt en het verouderingsproces wordt vertraagd. 

De Bindweefselmassage pakt onder andere de volgende indicaties aan:

 • Verslapping
 • Cellulite
 • Vochtophopingen
 • Kleine vetophopigen

Door regelmatig een Bindweefselmassage te ondergaan blijft iedere huid in topconditie en geniet je van verbeterde body contouring.

 • De Bindweefselmassage behandeling uitgelegd

  Een bindweefselmassage is een massagetechniek waarbij de dieper gelegen huidlagen bereikt worden. Deze techniek zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en kan onderhuidse verklevingen en cellulite verminderen. Dankzij de massage kan de huid extra collageen aanmaken en steviger worden.

  Door de huid te plooien of te rollen voelt de specialist aan waar er de zones zijn met de meeste ophopingen. Een bindweefselmassage kan variëren van lichte aanrakingen van de huid tot het stevig oppakken en verschuiven van weefsel. In zulke gevallen zal de behandeling als licht pijnlijk kunnen worden ervaren.

  Bindweefselmassage om cellulite te verminderen

  Cellulite is een medische aandoening. Naast dat de huid bobbelig oogt, kan de huid ook wat rood en geïrriteerd aan doen. Cellulite is een veelvoorkomend huidprobleem en komt voornamelijk voor bij vrouwen. Acht op de tien vrouwen krijgen er in een bepaalde mate mee te maken. Bij cellulite is er sprake van vetophopingen onder de huid, waardoor kuiltjes in de huid ontstaan. Dit verschijnsel komt vooral voor op benen, billen en buik. Cellulite is ook wel bekend onder de term ‘sinaasappelhuid’. 

  Bindweefselmassage is daarnaast ook een geliefde behandeling om vochtophopingen mee te verminderen. Door de stevige massage wordt de huid verbeterd en gaat het lichaam nieuw collageen aanmaken. De massage kan als pittig worden ervaren maar niet als heel pijnlijk. Na een paar behandelingen wordt de behandeling doorgaans als meer ontspannen ervaren.

  De Bindweefselmassage is een innovatieve body behandeling die bij Skin Improvement & Beauty Amsterdam in 3 stappen wordt uitgevoerd. 

  • Reinigen 
  • Bindweefselmassage
  • Aanbrengen van een verzorgende crème

  Wat je zelf kunt doen om cellulite te verminderen

  Aangezien er meerdere factoren verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van cellulite, is het lastig om het volledig te voorkomen. Wel zijn er meerdere manieren om de kans op cellulite te verkleinen of de zichtbaarheid te verminderen. Onderstaande tips kunnen helpen:

  • Drink zo min mogelijk alcoholhoudende en cafeïne houdende dranken.
  • Drink voldoende water en groene thee.
  • Stop of minder met roken.
  • Zorg voor een gezond dieet, met niet te veel vetten en suikers.
  • Zorg voor voldoende beweging.
  • Laat regelmatig een bindweefselmassage uitvoeren.
 • Welke zones kunnen we behandelen met de Bindweefselmassage

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kan de Bindweefselmassage worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Buik
  • Billen
  • Benen
  • Armen
 • Behandelplan

  Voor een optimaal resultaat met de Bindweefselmassage is het belangrijk om te starten in een kuurvorm. De huidspecialist stemt, tijdens de intake, samen met jou af hoe het ideale behandelplan eruit gaat zien. Meestal zijn er 10 tot 15 behandelingen nodig om een langdurig resultaat te behalen. Tijdens de kuur adviseren we 1 of 2 behandelingen per week. Hierna kun je over op een maandelijkse herhaalbehandeling. Je kunt ook een enkele bindweefselmassage inboeken wanneer je bijvoorbeeld last hebt van tijdelijke vochtophopingen, bijvoorbeeld tijdens stressvolle periodes.

 • Het resultaat van een Bindweefselmassage bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

  Je geniet na een bindweefselmassage van een betere doorbloeding van de huid. De huid wordt steviger en cellulite en vochtophopingen worden verminderd. Na een paar maanden geniet je ook zichtbaar van een stevige huid, dit omdat het lichaam zelf aan het werk wordt gezet om meer collageen en elastine te produceren. Na iedere behandeling heb je ook meteen een ‘lichter’ gevoel.

 • Prijzen

  De Bindweefselmassage bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 55,-.

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

 • Achtergrond

  Wist je dat de Bindweefselmassage in de middeleeuwen al werd uitgevoerd? Dat is nog eens een lange track-record voor resultaat. Bindweefselmassage is wel een vak apart en het is belangrijk om de massage te ondergaan bij de huidspecialiste die daadwerkelijk gespecialiseerd is in Bindweefselmassage. De massage is zeer stevig en het is erg belangrijk dat de behandelaar de anatomie van het lichaam kent. Dit om een veilige behandeling te waarborgen. Uiteraard werken wij alleen met hoog opgeleide specialisten bij Skin Improvement & Beauty in Amsterdam.

Veelgestelde vragen over de Bindweefselmassage bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.