SkinPen

Geef je huid de beste collageen boost met de SkinPen Microneedling behandeling

Een van de meest populaire behandelingen op dit moment is microneedling. Waarom? Een behandeling met de SkinPen geeft de huid een enorme collageen boost waardoor de huid zichzelf weer gaat verstrakken en verstevigen. Daarnaast wordt de vochtbalans optimaal hersteld waardoor de huid voller en jeugdiger oogt. Het resultaat is een perfect canvas. Ben jij klaar voor de microneedling magic?

SkinPen therapie

De SkinPen Microneedling behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam lift en verstrakt de huid van binnenuit

Microneedling is al jarenlang een veel geprezen behandeling omdat de resultaten verbluffend zijn. Bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam wordt de microneedling behandeling uitgevoerd met de welbekende SkinPen. De SkinPen beschikt over zeer kleine steriele naaldjes die in de huid ingebracht worden. De SkinPen heeft een vibrerende functie en deze beweging zorgt dat de SkinPen zeer kleine micro kanaaltjes in de huid maakt. Via deze kanaaltjes kunnen de actieve werkstoffen van de gekozen serums (afhankelijk van de huid indicatie) optimaal worden opgenomen door de huid.

De SkinPen Microneedling behandeling pakt de volgende indicaties aan:

 • Rimpels & fijne lijntjes
 • (acne) littekens
 • Pigmentatie
 • Striae/ Striemen
 • Huidverslapping
 • Vochtwallen
 • De SkinPen behandeling uitgelegd

  De SkinPen Microneedling behandeling is een prachtige gezichtsbehandeling die bij Skin Improvement Beauty Amsterdam in 4 stappen wordt uitgevoerd. 

  • Reinigen van de huid
  • Aanbrengen van de verdovende Emla creme
  • Behandelen van het gezicht met de SkinPen
  • Aanbrengen van een dagverzorging en SPF

  De huidspecialiste start met het reinigen van de huid. Indien mogelijk raden wij aan om zonder make-up naar de behandeling te komen. Vervolgens wordt er een licht verdovende crème aangebracht voordat er gestart wordt met de SkinPen. Tijdens de behandeling zul je een vibrerende tinteling voelen op de huid. De behandeling is niet pijnlijk. Na de behandeling wordt het gezicht weer gereinigd en brengt de huidspecialiste een dagcrème en SPF aan. De gehele behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

  Na de behandeling krijg je ook 2 nazorg producten mee om het herstel van de huid te bevorderen. Het is belangrijk om het advies van de huidspecialiste nauwkeurig op te volgen om zo tot het beste resultaat te komen.

  De SkinPen microneedling behandeling mag het gehele jaar door ondergaan worden. Het is wel belangrijk om na de behandeling even uit de zon te blijven en een SPF aan te brengen. De huidspecialiste zal je hierover adviseren.

  Het fijne aan de SkinPen is dat de huidspecialiste de diepte van de naaldjes in kan stellen, afgestemd op jouw huid. De naaldjes schieten onzichtbare gaatjes in de huid waardoor het natuurlijk herstelproces van de huid op gang komt. Hello new baby skin! Door het boosten van de aanmaak van elastine en collageen wordt de huid steviger, voller en de teint wordt egaler. 

  Skin Improvement Beauty in Amsterdam is aangesloten bij de ANBOS

  Skin Improvement Beauty in Amsterdam is aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling in sommige gevallen vergoed kan worden. Wanneer je aanvullende bent verbeterd en je ondergaat deze behandeling om acne (littekens) te behandelen dan kun je de factuur indienen bij de verzekering.

 • Welke zones kunnen we behandelen met de SkinPen

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kan de Skinpen worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decollete
 • Behandelplan

  Voor een optimaal resultaat raden wij aan om een kuur in te plannen van 3 tot 6 behandelingen (afhankelijk van de huidconditie) met een tussenstop van 4 weken. Het verbeteringsproces van de huid werkt tot wel 6 maanden na een kuur. Hierna kan er overgegaan worden op onderhoudsbehandelingen (2-4 keer per jaar).

 • Het resultaat van de SkinPen behandeling

  Direct na de behandeling kan de huid er wat roder uitzien en prikkelend of warm aanvoelen. Dit kan verschillen door de intensiteit van de behandeling. Na enkele uren trekt de huid vanzelf weer bij. In de dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen, dit komt doordat de dode huidcellen worden opgeruimd en plaats maken voor nieuwe gezonde huidcellen. De nieuwe huid die tevoorschijn komt kan soms een wat andere kleur hebben dan de niet behandelde huid. Hier hoef je je geen zorgen over te maken want de teint trekt vanzelf bij qua kleur. Het resultaat is een vollere en stevigere huid. Direct na de behandeling geniet je al van een lichte verstrakking van de huid en optimale hydratatie van de huid. Het uiteindelijke resultaat is 3-6 maanden na de behandelkuur zichtbaar. De huid wordt zelf aan het werk gezet om de productie van collageen en elastine op te schroeven, dit proces heeft tijd nodig. Hierdoor geniet je uiteindelijk van een langdurig resultaat en een maximale vertraging van het verouderingsproces. 

  • De huid wordt steviger en voller
  • Rimpels en fijne lijntjes verminderen.
  • Pigmentvlekken verminderen of verdwijnen
  • Poriën worden minder zichtbaar
  • (acne) littekens verminderen of verdwijnen
  • Roodheden zullen verminderen
  • De huid gaat weer stralen
 • Prijzen

  De SkinPen microneedling behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 59,-.

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

 • Achtergrond SkinPen

  Veiligheid en kwaliteit van het SkinPen apparaat

  De SkinPen heeft als enige microneedling systeem naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE klasse 2a. De fabrikant heeft een beproefd kwaliteitssysteem en is dus in het bezit van het ISO13485 certificaat. Indicaties zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen zeer effectief behandeld worden. Met de komst van de SkinPen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren.

Veelgestelde vragen over SkinPen behandeling

 • Wanneer zie ik het resultaat van de SkinPen Microneedling behandeling?

  In de dagen na de eerste behandeling geniet je al van resultaat. De huid zal strakker aan doen, vochtophopingen verminderen en de huid is optimaal gehydrateerd. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om een kuur in te plannen van 3 tot 6 behandelingen (afhankelijk van de huidconditie) met een tussenstop van 4 weken. Het verbeteringsproces van de huid werkt tot wel 6 maanden na een kuur. Hierna kan er overgegaan worden op onderhoudsbehandelingen (2-4 keer per jaar).

 • Is de SkinPen Microneedling behandeling een pijnlijke behandeling?

  Voor de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht, hierdoor wordt de behandeling als niet pijnlijk ervaren. Je voelt slechts een vibrerende tinteling op de huid en de huid kan wat warm aanvoelen. 

 • Mag de SkinPen Microneedling behandeling ook ondergaan worden in de zomer periode?

  Absoluut. Deze behandeling kan het gehele jaar zonder problemen ondergaan worden. Uiteraard is het wel belangrijk om de huid na de behandeling extra goed te beschermen met een SPF50.

 • Heeft de SkinPen Microneedling behandeling een downtime?

  De behandeling heeft minimale downtime. Direct na de behandeling kan de huid er wat roder uitzien en prikkelend of warm aanvoelen. Dit kan verschillen door de intensiteit van de behandeling. Na enkele uren trekt de huid vanzelf weer bij. In de dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen, dit komt omdat de dode huidcellen worden opgeruimd en plaats maken voor nieuwe gezonde huidcellen. Je krijgt tevens 2 producten mee naar huis om de huid optimaal te verzorgen in de periode na de behandeling.

 • Hoe vaak moet ik de SkinPen microneedling behandeling herhalen?

  Voor een optimaal resultaat raden wij aan om een kuur in te plannen van 3 tot 6 behandelingen (afhankelijk van de huidconditie) met een tussenstop van 4 weken. Het verbeteringsproces van de huid werkt tot wel 6 maanden door na een kuur. Hierna kan er overgegaan worden op onderhoudsbehandelingen (2-4 keer per jaar).

 • Wat zijn de te verwachten resultaten van de SkinPen microneedling behandeling?

  De huid wordt van binnenuit vernieuwd en de aanmaak van collageen en elastine zorgt op termijn voor een strakkere en vollere huid. Daarnaast worden lijntjes, rimpeltjes, pigmentatie en roodheden zichtbaar minder.

 • Wat is het verschil tussen een DermaPen of SkinPen microneedling behandeling?

  De SkinPen geeft snellere en betere resultaten doordat de SkinPen meer perforaties in de huid kan maken. Daarnaast zijn de naaldjes zo dun dat de behandeling pijnloos ondergaan kan worden.

 • Hoe diep gaan de naaldjes in de huid bij een SkinPen behandeling?

  De SkinPen werkt altijd in de dermis, een laag bindweefsel die onder de opperhuid (hypodermis) ligt. De naalddiepte van de SkinPen kan in tegenstelling tot andere microneedling systemen op de naald zelf worden ingesteld op een diepte tussen de 0.25 en 2.5mm. Hierdoor kan de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld, waardoor de veiligheid van de behandeling gegarandeerd is. Er wordt dus altijd in de dermis gewerkt. Bovendien is de ingestelde naalddiepte gegarandeerd stabiel door de zelf-detectie-functie in de SkinPen. Het systeem detecteert hierdoor zelf het huidtype en past daar de penetratie snelheid op aan, variërend van 6300 tot 7700 rpm.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.