Training
Inkless Stretch Mark Therapy Treatment

De kliniek Skin Improvement & Beauty geeft de officiele trainingen in Nederland voor de volgende behandeling: Inkless Stretch Mark Therapy Treatment.

Bij Skin Improvement & Beauty zijn we er trots op om als eerste kliniek in Nederland de revolutionaire behandeling “Inkless Stretch Mark Therapy Treatment” te introduceren, rechtstreeks uit Miami, die door veel beroemdheden wordt geprezen. Zeg eindelijk vaarwel tegen striae en hallo tegen een stralende, vlekkeloze huid. Wil jij deze behandeling ook aanbieden in jouw kliniek? Dan kun je bij ons als enige in Nederland de officiële training volgen. Eigenaresse Priscilla en haar team hebben diverse opleidingen in de USA gevolgd om andere klinieken te trainen. Binnen de training ontvang je ook de officiele apparatuur en de serums zodat jij direct in je eigen kliniek aan de slag kunt.

Waarom de behandeling aanbieden in je salon?

 1. Voldoe aan de vraag: Biedt cliënten een oplossing voor striae waar ze naar op zoek zijn en vergroot je klantenbestand.
 2. Lucratieve marges: Profiteer van aantrekkelijke winstmarges en verhoog de financiële gezondheid van je salon.
 3. Diversifieer je aanbod: Voeg een waardevolle behandeling toe aan je portfolio en onderscheid je van de concurrentie.
 4. Klanttevredenheid: Help cliënten hun zelfvertrouwen te herstellen en hun huid te verbeteren, wat leidt tot tevreden en terugkerende klanten.
 5. Uitbreidingsmogelijkheden: De behandeling biedt ruimte voor herhaalde sessies, wat de kans op herhaalde bezoeken vergroot.
 6. Professionele erkenning: Positioneer je salon als een toonaangevend centrum voor geavanceerde huidverzorging en behandelingen.

Cursisten aan het woord

Noortje Lindeman-Bruijns
Echt een aanrader om bij Priscilla een cursus te volgen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, veel van haar kunnen leren. Zelfs na de cursus staat ze voor je klaar voor al je vragen of tips. Dit zorgt ervoor dat je echt met een goed gevoel kan beginnen aan je nieuwe uitdaging.
Robin Schonk
De cursus bij Skin Improvement Beauty heb ik als fijn ervaren! Ik kreeg 1 op 1 de training van Priscilla. Ik had nog niet alle kennis betreft de huid etc, maar kreeg dit allemaal duidelijk uitgelegd. Ook was er voor genoeg oefen modellen gezorgd. Zelfs na de training kun je Priscilla altijd even een berichtje sturen als je ergens vragen over hebt! Persoonlijk en goede begeleiding!
Debby Vreeken
Wat een leuke, leerzame en mooie cursus! Ik heb enorm veel geleerd en je kan alle vragen kwijt, Priscilla heeft enorm veel kennis waardoor je jezelf enorm zelfverzekerd voelt op het moment dat je het van haar leert. Het is een intensieve dag maar wel op een heel relaxte manier. Ik heb er van genoten en ga beginnen aan een heel mooie nieuwe fase in mijn leven. Dankjewel Pris!

Training Details:

 • Totale Prijs: €2.050
 • Inclusief:
  • Cursusmateriaal en certificaat
  • Volledige behandelkit ter waarde van €1.039,95:
   • Apparatuur: €500
   • Benodigdheden: €300
   • Behandel serum: €200
   • Aftercare: €39,95
   • Extra team member training €500 (zonder kit)

Verdienmodel:

 • Aanbevolen behandelprijs: vanaf €450,-
 • Met slechts 4-5 behandelingen verdien je de kosten van de training terug.
 • Met het behandel serum kun je meer dan 50 behandelingen uitvoeren, wat een potentiële verdienste oplevert van €22.500.

Kortom, onze Inkless Stretch Mark Therapy training biedt niet alleen waardevolle kennis en vaardigheden, maar ook een solide verdienmodel waarmee je snel winst kunt maken. Aarzel niet om je aan te melden en je weg naar succes te beginnen!

Voordelen van de Inkless Stretch Mark Therapy treatment

Inkless Techniek

Dit betekent geen risico op complicaties gerelateerd aan inkt, enkel onze veilige en effectieve vitamine formule.

Skin Tightening

De behandeling helpt om de huid weer elastischer en strakker te maken. Boost that collagen.

Zichtbare Resultaten

Cliënten hebben aanzienlijke verbeteringen ervaren in de verschijning van hun striae na slechts één sessie.

FDA-Goedgekeurd

De behandeling wordt ondersteund door de FDA, wat jouw veiligheid en gemoedstoestand waarborgt.

Niet-invasief

De behandeling is niet-chirurgisch, wat het een handige en comfortabele optie maakt. De behandeling is niet pijnlijk.

Onze expertise

Ons team heeft een uitvoerige training ondergaan in Miami en is nu de topexpert in Nederland om deze effectieve behandeling voor striae uit te voeren.

Waarom de training volgen?

 1. Innovatie uit Miami: Leer de nieuwste, door de FDA goedgekeurde behandeling rechtstreeks uit Miami, een hotspot voor beauty en innovatie.
 2. Gevraagde behandeling: Beantwoord de groeiende vraag van cliënten die op zoek zijn naar effectieve striae behandelingen.
 3. Professionele training: Ontvang uitgebreide, professionele training van experts in de branche en word een erkend specialist.
 4. Inclusief apparatuur en producten: De cursus omvat het benodigde apparaat en producten, waardoor je direct aan de slag kunt.
 5. Marketingondersteuning: Profiteer van ons uitgebreide marketingplan om jouw salon en de behandeling te promoten.
 6. Verhoog je omzet: Voeg een populaire behandeling toe aan je dienstenaanbod en vergroot je omzetpotentieel.
 • Hoe ontstaat Striae

  Striae, ook wel bekend als “striae distensae” of “stretch marks”, ontstaan als gevolg van het uitrekken van de huid. Deze dunne, lijnvormige littekens vormen zich wanneer de huid wordt blootgesteld aan snelle en aanzienlijke veranderingen in omvang of spanning. De meest voorkomende oorzaken van striae zijn zwangerschap, snelle groei tijdens de adolescentie, gewichtstoename of gewichtsverlies, en hormonale veranderingen. Wanneer het lichaam te snel groeit of verandert, kunnen de elastische vezels in de huid breken, wat resulteert in de karakteristieke lijnvormige littekens. Striae kunnen zich voordoen op verschillende delen van het lichaam, zoals de buik, dijen, borsten, billen en heupen, en hun ontstaan kan variëren van persoon tot persoon. Als u last heeft van striae, bieden wij nu eindelijk een behandeling die echt werkt!

 • Wat houdt de Inkless Stretch Mark Therapy Treatment in?

  De Inkless Stretch Mark Therapy Treatment, ook bekend als ISR en MCA, is een innovatieve en door de FDA goedgekeurde behandeling die is ontworpen om de verschijning van striae te verbeteren. Deze behandeling is het resultaat van jarenlange ervaring en expertise en heeft geleid tot een unieke mix van vitaminen en mineralen. Door het gebruik van biologische ingrediënten richt deze behandeling zich op essentiële factoren voor huidverjonging, zoals celvernieuwing, collageen reconstructie en verbetering van de elasticiteit.

 • Hoe werkt het?

  Het hart van de Inkless Stretch Mark Therapy Treatment is een gepatenteerd FDA-goedgekeurd serum met een mix van vitaminen en biologische oliën. Dit serum wordt rechtstreeks op de huid aangebracht met een apparaat dat bestaat uit minuscule naaldjes, waardoor het serum diep in de huid kan worden ingebracht om de dermale lagen te voeden en te verjongen. Wat deze behandeling echt uitzonderlijk maakt, is dat deze volledig inktvrij is, wat betekent dat er geen inkt wordt gebruikt tijdens het proces. In plaats daarvan is het de exclusieve vitamine formule die zijn magie doet om de verschijning van striae te minimaliseren. De behandeling is goed verdraagbaar en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

 • Downtime

  De huid kan in de eerste dagen na de behandeling wat rood zijn, en daarna kan de huid gaan schilferen. Dit is een goed teken, want dat betekent dat de huid zich aan het vernieuwen is. Het is belangrijk om zowel vóór als na de behandeling uit de zon te blijven. Na de behandeling wordt een verzorgende lotion aangebracht om het herstel van de huid te bevorderen. Er zijn verder geen producten voor thuiszorg nodig.

 • Resultaten Die Voor Zich Spreken

  De Inkless Stretch Mark Therapy Treatment heeft verbluffende resultaten laten zien. Na slechts één sessie kan het de verschijning van striae met 30% tot 100% verminderen. Dit opmerkelijke resultaat maakt het tot een zeer gewilde oplossing voor degenen die verlangen naar een gladde, egale huid. Voor sommige cliënten kan een tweede sessie gewenst zijn om hun gewenste resultaten te bereiken, wat ongeveer 40% van onze cliënten betreft. De tweede sessie vindt plaats na ongeveer 4-10 weken, afhankelijk van de indicatie en het herstelvermogen van de huid.

Trainingspakket

 1. De training neemt 1 dag in beslag bestaande uit theorie en demonstratie van de behandeling.
 2. Je ontvangt de apparatuur om direct van start te gaan in jouw salon.
 3. Je ontvangt het FDA goedgekeurde serum voor minstens 50 behandelingen.
 4. Je ontvangt alle documentatie van de cursus.

Prijs training

€ 2.050,-

Boek vandaag nog jouw cursus en voeg deze prachtige nieuwe behandeling toe aan je aanbod. Erase the trace!

16 juni en 30 juni uitverkocht!!

Inschrijven training - Inkless Stretch Mark Therapy - EN
€ 2.050
€ 500