Diamond Microdermabrasie?

Wat is Diamond Microdermabrasie?

Diamond microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid, pijnloos en zonder heftige reacties, zichtbaar te verbeteren.

Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid. De “Diamond Peel” is een mechanische peeling op basis van verschillende diamantschijfjes, zo worden dode huidcellen op een gecontroleerde manier verwijderd met als resultaat dat de onderliggende huidlagen gestimuleerd worden tot een betere doorbloeding en stimuleert het e fibroblast wat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Door de behandeling vernieuwt en egaliseert de huid zich en het verouderingsproces wordt vertraagd. Na slechts één behandeling voelt de huid zachter, gladder en schoner aan.

Door de verschillende opzetstukken samen in te zetten is het mogelijk om elke huid type, zelfs de meest gevoelige huidtypes en elke huidplooi te behandelen. Deze verschillende opzetstukken, grove en fijne, resulteren in een effectieve peeling voor elk huidtype.

De “Diamond Peel” is de meest comfortabele vorm van microdermabrasie voor de huid. Doordat de huid diep gereinigd en voorbereid wordt, staat deze open voor een optimale opname van werkstoffen. Aansluitend wordt een masker aangebracht, en hoogwaardige werkstoffen worden door middel van een drukinjectie in het gelaat gesluisd. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een ampul met hoge werkzame stoffen. Het resultaat? Uw gezicht krijgt weer een jonge frisse uitstraling

Wat doen wij in de behandeling?

Reiniging, onzuiverheden verwijderen, diamond peel, ampul, masker, SPF, passende huidverzorging

Indicaties

– Verfijning van de structuur van de huid: grove poriën, rest acne, littekens

– Vette, verstopte of onreine huid

– Oudere huid

– Zon beschadigde huid

– Droge, futloze en ruwe huid

– Verslapte en vermoeide huid

– Fijne lijntjes en ondiepe rimpels

– Pigment en ouderdomsvlekken

– Rokershuid

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een tussenstop van 4 weken.

Kan deze behandeling gedeclareerd worden?

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed kan worden. Als u aanvullend bent verzekerd en de behandeling is tegen acne of acne littekens dan kunt u deze indienen. Na de betaling in de salon zult u een factuur ontvangen die u de zelfde dag nog zou kunnen indienen.

Gratis huidscan aanvragen

Wilt u graag de conditie van uw huid verbeteren, maar weet u niet waar u moet beginnen of welke behandeling aansluit op uw wensen? Dan bent u bij Skin Improvement & Beauty aan het juiste adres!
Vraag nu gratis een huidscan aan en krijg uitgebreid antwoord op al uw vragen.

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Gratis huidadvies

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze huidspecialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse mani- en pedicure behandelingen aan. Bekijk snel de behandelingen.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man. Bekijk snel de behandelingen.