Clearlift

De innovatieve Cold Clearlift Laser behandeling vernieuwd de huid tot in de diepte

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering. Dit proces verloopt bij iedereen anders en is afhankelijk van lifestyle factoren en deels ook genetisch bepaald. Het verouderingsproces kunnen we niet tegenhouden maar we kunnen het wel optimaal vertragen. De Clearlift behandeling is een mooie behandeling om die wens te vervullen. De Clearlift cold laser behandeling hoort thuis in elk anti-aging behandelplan.

Clearlift behandeling

De Cold Clearlift Laser behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam maakt de huid sterk

De Cold Clearlift Laser behandeling, ook wel bekend als de ‘Hollywood facial’, is een behandeling die diep in de dermis (de huid) werkt. Omdat deze behandeling tot in de diepere lagen van de huid dringt, wordt de huid van binnenuit vernieuwd en versterkt. De lichtbundel van de laser maakt kleine gaatjes in de huid waardoor er een wondgenezingsproces op gang komt. De warmte van de laser stimuleert de fibroblasten om zo de aanmaak van collageen en elastine te boosten. Dit innovatieve proces zorgt ervoor dat de huid egaler, steviger en stralender wordt.

De Cold Clearlift Laser behandeling pakt de volgende indicaties aan:

 • Fijne lijntjes en rimpels, deze behandeling werkt tevens mooi onder de ogen waar de huid wat dunner is
 • (Acne)littekens
 • Doffe huid
 • Beginnende huidveroudering
 • Donkere kringen
 • De Clearlift behandeling uitgelegd

  De Cold Clearlift laser behandeling is een innovatieve gezichtsbehandeling die bij Skin Improvement Beauty Amsterdam in 3 stappen wordt uitgevoerd. 

  • Reinigen van de huid en het aanbrengen van een gel
  • Het behandelen van de huid met de Cold Clearlift laser 
  • De huid reinigen en het aanbrengen van een dagverzorging en SPF

  De behandeling heeft in principe geen downtime. Soms kan de huid wat gevoelig reageren op de warmte waardoor de huid kort wat rood aan kan doen. De roodheid trekt binnen een paar uur weg. Omdat de huid volledig intact blijft en er alleen in de diepere huidlagen wordt gewerkt, mag deze behandeling gedurende het hele jaren worden uitgevoerd. De Cold Clearlift laser behandeling bij Skin Improvement Beauty is dan ook de ideale behandeling om de huid te versterken tijdens de zomermaanden.

  De Cold Clearlift laser behandeling is de ideale behandeling voor het ooggebied

  De eerste tekenen van huidveroudering zien we meestal verschijnen rondom de ogen. De huid rondom onze ogen is dunner en vertoont vaak als eerste fijne lijntjes, rimpeltjes en donkere kringen. De Cold Clearlift laser behandeling is een van de weinige behandeling die rondom de ogen toegepast mag worden. De behandeling helpt om de dunne huid rondom de ogen te verstevigen en te verstrakken. Zo geniet je binnen no-time weer van een frisse oogopslag.

 • Welke zones kunnen we behandelen met de Cold Clearlift laser behandeling

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kan de Cold Clearlift laser behandeling worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht (inclusief ogen)
  • Ogen
  • Hals
 • Behandelplan

  We raden altijd aan te starten met een Cold Clearlift Laser kuur om zo de huid optimaal te versterken en de huid aan het werk te zetten om zichzelf te vernieuwen. Na de kuur adviseren we over te gaan om een regelmatige onderhoudsbehandeling zodat de huid in topconditie blijft. De huid zal aanzienlijk verbeteren en de huidveroudering wordt zo maximaal vertraagd.

 • Het resultaat van een Cold Clearlift laser behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

  The best things in life take time. De Cold Clearlift laser behandeling werkt in de diepere lagen van de huid. Door de laser wordt de huid gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Dit proces heeft tijd nodig. Na ongeveer 6 weken begin je de eerste resultaten te zien. De huid zal voller en strakker worden, fijne lijntjes en rimpeltjes zullen minder zichtbaar zijn. Het optimale resultaat na de behandelkuur is zichtbaar na 3 tot 6 maanden.

  Wij raden aan om de behandeling 5 tot 10 keer te herhalen met ongeveer twee weken er tussen. Hierna kun je het resultaat bijhouden met een onderhoudsbehandeling. De huidspecialiste adviseert je graag over een behandelplan passend bij jouw huid.

 • Prijzen

  De Cold Clearlift Laser behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 120,-

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

 • Achtergrond

  De Cold Clearlift laser behandeling wordt uitgevoerd met een Q-switched ND:YAG 1064nm laser. Het fijne van deze laser is dat de oppervlakte van de huid niet aangetast wordt, hierdoor mag de behandeling gedurende het hele jaar ondergaan worden. De Q-switched laser is een klinisch geteste non-ablatieve laser. De behandeling is absoluut veilig en wordt al jaren wereldwijd ingezet door de beste schoonheidsklinieken.

Veelgestelde vragen over de Cold Clearlift Laser behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.