Inkless Scar Lightening Techniek

Fresh from USA: Erase the Trace: Inkless Stretch Mark Therapy treatment

Bij Skin Improvement & Beauty zijn we verheugd om als pionierskliniek in Nederland de baanbrekende Inkless Scar Lightening Techniek te presenteren. Het is de enige behandeling die littekens effectief vermindert en vaak zelfs laat verdwijnen.

Wat is de Inkless Scar Lightening Techniek?

De Inkless Scar Lightening Techniek impliceert herhaaldelijk prikken van de huid met kleine naalden, wat de huidregeneratie stimuleert door het op gang brengen van het wondgenezingsproces. Dit vormt de meest precieze en intense behandelmethode voor littekens. Zodra de beschermende barrière van de opperhuid en dermis beschadigd is door de naalden, start onmiddellijk het wondgenezingsproces. De sleutel tot het vormen van nieuw, gezond collageen ligt in het minimaliseren van ontstekingen, omdat langdurige ontsteking de vorming van chaotisch collageen bevordert, wat resulteert in littekenweefsel.

Voordelen van de Inkless Stretch Mark Therapy treatment

Inkless Techniek

Dit betekent geen risico op complicaties gerelateerd aan inkt, enkel onze veilige en effectieve vitamine formule.

Skin Tightening

De behandeling helpt om de huid weer elastischer en strakker te maken. Boost that collagen.

Zichtbare Resultaten

Cliënten hebben aanzienlijke verbeteringen ervaren in de verschijning van hun striae na slechts één sessie.

FDA-Goedgekeurd

De behandeling wordt ondersteund door de FDA, wat jouw veiligheid en gemoedstoestand waarborgt.

Niet-invasief

De behandeling is niet-chirurgisch, wat het een handige en comfortabele optie maakt. De behandeling is niet pijnlijk.

Onze expertise

Ons team heeft een uitvoerige training ondergaan in Miami en is nu de topexpert in Nederland om deze effectieve behandeling voor striae uit te voeren.

 • Het behandelen van littekens

  Het serum dat we gebruiken in deze behandeling is samengesteld met vitamines en organische oliën, die direct doordringen in de huid om de zichtbaarheid van littekens te verbeteren. Deze behandeling bevordert celvernieuwing en verbetert de collageen- en elastinevezels in de dermis van je huid. De Inkless-techniek houdt precies in wat het belooft: er wordt geen inkt gebruikt voor deze behandeling. Alleen onze medisch-gegradeerde vitamineformule wordt gebruikt om de huid te doordringen, te voeden en het algehele uiterlijk van littekens te minimaliseren.
  Inkless Scar Lightening Techniek: Onze behandeling is een unieke combinatie van medisch-gegradeerde vitamines en mineralen, ontwikkeld met jarenlange ervaring. Deze mix maakt gebruik van organische ingrediënten om celvernieuwing, verjonging en reconstructie van collageen, elasticiteit en cellen te bevorderen! Ideaal voor mensen met:

  • Littekens van borstoperaties
  • Littekens van liposuctie
  • Littekens van een Brazilian Butt Lift (BBL)
  • Littekens van een buikwandcorrectie
  • Littekens van een mommy makeover
  • Letsellittekens
 • Hoe werkt het?

  Het hart van de Inkless Scar Lightening Techniek is een innovatief ontwikkeld serum met een mix van vitaminen en biologische oliën. Dit serum wordt rechtstreeks op de huid aangebracht met een apparaat dat bestaat uit minuscule naaldjes, waardoor het serum diep ingebracht kan worden in de huid om de dermale lagen te voeden en te verjongen. Wat deze behandeling echt uitzonderlijk maakt, is dat deze volledig inktloos is, wat betekent dat er geen inkt wordt gebruikt tijdens het proces. In plaats daarvan is het de exclusieve vitamine formule die zijn magie doet om de verschijning van littekens te minimaliseren. De behandeling is goed verdraagbaar, je voelt wel kleine prikjes maar dit wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

 • Downtime

  De huid zal wat rood zijn in de eerste dagen na de behandeling. Daarna kan de huid wat gaan schilferen. Dit is een goed teken want dat betekent dat de huid zich aan het vernieuwen is. Zowel voor als na de behandeling is het belangrijk om even uit de zon te blijven. Je mag ook een week niet zwemmen na de behandeling. In de kliniek ontvang je een volledig behandelprotocol. Na de behandeling wordt een verzorgende lotion aangebracht om het herstel van de huid te bevorderen. Thuis behandel je de huid met onze eigen geformuleerde aftercare olie voor een spoedig herstel en een optimaal resultaat.

 • Resultaten

  De Inkless Scar Lightening Techniek heeft verbluffende resultaten laten zien. Na slechts één sessie kan het de verschijning van littekens met 30% tot 100% verminderen. Dit opmerkelijke resultaat maakt het tot een zeer gewilde oplossing voor degenen die verlangen naar een gladdere, egalere huid. Voor sommige cliënten kan een tweede sessie gewenst zijn om hun gewenste resultaten te bereiken, wat ongeveer 40% van onze cliënten betreft. De tweede sessie vindt plaats na ongeveer 4-10 weken, afhankelijk van de indicatie en het herstelvermogen van de huid.

Boek Vandaag Nog Je Inkless Scar Lightening Techniek

Als je verlangt naar een hernieuwde huid, minder zichtbare littekens en meer zelfvertrouwen in je eigen vel, dan is de Inkless Scar Lightening Techniek de perfecte oplossing. Skin Improvement & Beauty is verheugd om deze transformatieve behandeling aan te bieden aan onze gewaardeerde cliënten.
Aarzel niet langer en reserveer vandaag nog jouw sessie. Ontdek een nieuwe, stralende versie van jezelf. Laat littekens niet langer een hindernis zijn. Ervaar het zelfvertrouwen dat samengaat met een stralende en prachtige huid door te kiezen voor de Inkless Scar Lightening Techniek bij Skin Improvement & Beauty. Jouw weg naar een stralende huid begint hier.