Buccal Massage

Een natuurlijke manier om jouw huid stralend en jong te houden

Een van de favoriete behandelingen onder de sterren op dit moment is de Buccal Massage. Een geheel natuurlijke facial zonder het gebruik van apparatuur en met direct resultaat. Laat je huid stralen en breng je natuurlijke contouren onder de aandacht.

Een gezonde sterke huid met de Buccal Massage

Buccal massages zijn een hot topic deze dagen en dat komt door de prachtige resultaten die we verkrijgen met deze behandeling. Een buccale gezichtsmassage is een specifieke massagetechniek die gericht is op het stimuleren en ontspannen van de spieren en weefsels in het gezicht. Door de spieren en weefsels te stimuleren worden fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar.

De Buccal massage pakt onder andere de volgende indicaties aan:

 • Fijne lijntjes
 • Rimpeltjes
 • Huidverslapping
 • Grauwe huid
 • Elasticiteit en stevigheid
 • Verstrakte spieren (bijvoorbeeld bij het kaakgebied)

Door regelmatig een Buccal massage te ondergaan blijft iedere huid in topconditie en worden de tekenen van huidveroudering maximaal vertraagd. Daarnaast helpt het ook om te ontstressen.

 • De Buccal massage behandeling uitgelegd

  Bij een buccale gezichtsmassage maakt de massagetherapeut gebruik van verschillende technieken, zoals zachte knijpbewegingen, vloeiende strijkbewegingen en lichte druk met de vingertoppen. Deze technieken worden toegepast op de wangen, de kaaklijn, de mondhoeken en de kaakspieren om spanning te verminderen en de bloedcirculatie te bevorderen. De behandeling wordt gedeeltelijk van binnenuit de mond uitgevoerd.

  De massage kan ook worden gecombineerd met lymfedrainage om vochtretentie te verminderen en de huid te verstevigen. De massage techniek bevordert de bloedcirculatie in het gezicht, waardoor voedingsstoffen en zuurstof beter worden verdeeld. Ook de contouren worden verbeterd en verstevigd. Het gezicht krijgt een prachtige lift.

  Tot slot helpt de behandeling ook om stress en spanning te verlichten. Denk hierbij vooral aan verlichting van druk op de kaken, bijvoorbeeld als gevolg van tandenknarsen of klemmen.

  De behandeling is een ideaal ontspan moment met mooie en meteen zichtbare resultaten.

 • Welke zones kunnen we behandelen met de Buccal massage

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kan de Buccal Massage worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht
  • Hals
 • Behandelplan

  Al na 1 behandeling geniet je van een prachtig resultaat. Voor optimale huidverbetering en het aanpakken van indicaties zoals verslapping, rimpeltjes en fijne lijntjes adviseren wij een behandelkuur. Iedere huid is anders, zo ook ieder behandelplan. Doorgaans kun je uitgaan van 5 behandelingen per kuur (bij voorkeur wekelijks) waarna je vervolgens overgaat op een maandelijkse herhaalbehandeling. Wij nodigen je van harte uit in de kliniek voor een op maat gemaakt behandelplan. Daarnaast kun je ook mooi een losse behandeling inplannen voor een speciale gelegenheid. Say hello to the best version of your skin!

 • Het resultaat van een HydraFacial

  Een stevige elastische huid is de basis voor een gezonde en stralende huid. Al na 1 behandeling geniet je van een mooi en stralend resultaat. Om de huid langdurig te verbeteren en het huidverouderingsproces maximaal te vertragen adviseren wij om een behandelkuur in te plannen. In overleg met de huidspecialiste kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor je opstellen. Wij geloven dat een stralende huid ervoor zorgt dat je je zelfverzekerd en op je mooist voelt. Happy on the inside, glowy on the outside. 

  De behandeling werkt ook heel mooi om de spieren in het gezicht effectief te ontspannen. Met stress komt bijvoorbeeld hoofdpijn en kaakpijn, als gevolg van klemmen, vaak voor. De Buccal massage helpt om het gezicht te ontspannen.

 • Prijzen

  De Buccal Massage behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 65 ,-.

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

Veelgestelde vragen over Buccal massage

 • Wanneer zie ik het resultaat van de Buccal Massage behandeling?

  Na de behandeling geniet je meteen van een stevigere huid en een stralende glow. Direct na de behandeling kan de huid wat rood aandoen maar dit verdwijnt heel snel. Voor langdurige huidverbetering en het dieper egaliseren van de huidstructuur adviseren we om een behandelkuur te ondergaan. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met onze huidspecialiste voor een op maat gemaakt behandelplan.

 • Is de Buccal massage een pijnlijke behandeling?

  Nee, de behandeling is niet pijnlijk. Omdat een gedeelte van de behandeling via de mond wordt uitgevoerd kan het wat onwennig aanvoelen de eerste keren. 

 • Is de Buccal massage behandeling geschikt voor ieder huidtype?

  In principe wel. Bij een aantal huidcondities zoals bijvoorbeeld actieve acne, actieve rosacea, bindweefselaandoeningen en aften raden wij deze behandeling af. Samen met je behandelaar kijken we welke behandeling het beste bij jouw huid past.

 • Mag de Buccal massage ook ondergaan worden in de zomer periode?

  Absoluut. De Buccal massage kan het gehele jaar zonder problemen ondergaan worden. Uiteraard is het wel belangrijk om de huid na de behandeling extra goed te beschermen met een SPF50.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.