Over skin improvement & beauty

Mijn naam is Priscilla Stoeltjes en zit nu 8 Jaar in de beautybranche.

Al van kleins af aan wist ik dat ik uiteindelijk mijn eigen salon wilde openen, maar wist dat ik daarvoor eerst enorm veel ervaring moest op doen. Na jaren bij een zeer bekende salon in Amsterdam te hebben gewerkt als Behandelaar/ Office manager heb ik besloten om aan mijn eigen salon te werken. In 2019 ben ik de uitdaging aangegaan en heb kei hard gewerkt om dit te kunnen realiseren. Na een paar maanden was Skin Improvement & Beauty geboren.

Mijn passie is om de clienten te helpen met bepaalde “problemen” die ze ondervinden aan de huid denk aan pigmentatie, cellulite en rimpels.

In onze salon werken wij met huidspecialisten, medisch pedicure en een nail artist waardoor wij een divers aanbod aan behandelingen kunnen aanbieden.

Hopelijk tot snel!

Liefs Priscilla

Gratis huidscan

Bent u op zoek naar een kliniek die is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging met een groot aanbod aan behandelingen, persoonlijke aandacht en deskundig advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vraag nu gratis een huidscan aan en krijg uitgebreid antwoord op al uw vragen.

Gratis huidadvies

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van de nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.

Wij maken gebruik van de producten van ....