Over skin improvement & beauty

Bij Skin Improvement & Beauty is ‘gewoontjes’ een woord dat je tevergeefs zult zoeken. Priscilla Stoeltjes, de drijvende kracht achter de kliniek, is een pionier in de wereld van huidverzorging. Met haar unieke mix van flair en finesse heeft ze een reputatie opgebouwd als dé go-to-expert voor cutting-edge behandelingen.

Skin Improvement & Beauty loopt altijd voorop, en dat merk je aan het aanbod. Of het nu gaat om de nieuwste technologische doorbraken of de meest innovatieve behandelingen, onze klanten weten dat ze bij ons altijd de meest exclusieve en effectieve opties zullen vinden.

Priscilla en haar team focussen niet alleen op het bieden van ultieme verwennerij aan de klant maar iedereen deelt zijn passie en kennis graag met anderen. Wist je dat Skin Improvement & Beauty nu ook cursussen geeft aan andere klinieken? Een van haar specialiteiten is de Inkless Stretch Mark Therapy-behandeling, waarvoor het team diverse opleidingen heeft gevolgd in de USA.

Bij Skin Improvement & Beauty ben je aan het juiste adres voor het vertragen van het anti-aging proces en de beste huidverbeterende behandelingen voor zowel gelaat als lichaam. Get that glow!

Gratis huidscan

Bent u op zoek naar een kliniek die is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging met een groot aanbod aan behandelingen, persoonlijke aandacht en deskundig advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vraag nu gratis een huidscan aan en krijg uitgebreid antwoord op al uw vragen.

Gratis huidadvies

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van de nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.

Wij maken gebruik van de producten van ....