Hydrafacial Het is de favoriete behandeling van de meeste A sterren: de hydrafacial. Op sociale media vliegt de gezichtsbehandeling je om de oren en de beloftes zijn niet mis: direct een zachte, egale huid, een fijne glow en dat alles pijnloos. Maar wat is de hydrafacial nou precies?

Wil je meer informatie neem dan contac t met ons op!

Oxygen power facial

Welke 3 stappen

De hydrafacial is een behandeling die bestaat uit 3 stappen:

  • Reinigen + peeling
  • Extracties + hydratatie
  • Insluizen + beschermen

Complete reiniging

De Hydra facial is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen. Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en een milde peeling om de poriën vrij van vuil te maken. Daarna worden diepe onzuiverheden uit de huid gezogen, met een speciaal ontwikkeld apparaat. Deze onzuiverheden worden verzameld in een reservoir. Tijdens dit proces worden alle vitale voedingsstoffen de huid ingesluisd.

Hydradermabrasie

De hydra facial is een vorm van hydradermabrasie, een milde variant op de meer ingrijpende behandelingen zoals chemische peelings of dermabrasie, maar het met zelfde doel. Een nieuwe en jonge huidlaag tevoorschijn halen. Hydradermabrasie is ontwikkeld als alternatief voor microdermabrasie, wat de huid soms gedehydrateerd kan achterlaten.

Onze missie

Wij beloven jou dat de HydraFacial niet alleen het uitzicht van jouw huid zal verbeteren, maar met frequente behandelingen de gezondheid van de huid zal herstellen. Wij geloven dat een mooie huid een diep vertrouwen stimuleert dat de innerlijke schoonheid versterkt. Het is onze missie om de beste huid van jouw leven te onthullen; dat doen we met de Hydrafacial behandeling

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse manicure en pedicure behandelingen aan.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man. Bekijk snel de behandelingen.