PHformula Peeling Treatments

Alle behandelingen en producten van PHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn de producten uniek in het professionele huidverbetering. Daarmee bieden ze bijzondere kansen om het maximale resultaat te behalen.

De unieke combinatie van de producten concentreert zich op meerdere huidproblemen denk aan: Acne, hyperpigmentatie, rosacea en huidveroudering. Daarnaast hoeven de meeste producten niet te worden verwijderd na het aanbrengen. Onze huid kan deze zelf opnemen en verwerken.

Resurfacing peeling

Een resurfacing peeling van pHformula is een peeling en verzorging in één.
Als u al eerder traditionele chemische peelings heeft ondergaan, dan zult u het verschil direct merken.
De resurfacing peeling van pHformula zijn namelijk een stuk zachter voor uw huid en minstens zo effectief. In plaats van dagenlang met een rode en vaak pijnlijke huid rond te lopen, loopt u nu de salon uit met een toonbaar en prettig aanvoelend gezicht. En dat niet alleen, na de eerste peeling zult u direct het verschil merken. Uw huid wordt zachter en zal er gezonder uitzien.

AC Resurfacing - Acne peeling

Als u last heeft van acne, zijn de talgkliertjes in uw huid ontstoken. Dit kan zich laten zien in de vorm van mee-eters, puistjes of pukkels. Erg vervelend en in ernstige gevallen kan dit zelfs leiden tot blijvende littekens. De AC Resurfacing is een intensieve peeling voor de problematische, vette huid acnehuid. Na de peeling kunt u de behandeling thuis verder voortzetten met een van de speciale producten.

AGE Resurfacing- Huidverjongingspeeling

De oudere huid wordt met deze peeling actief en effectief behandeld. Deze peeling is speciaal ontwikkeld om tekenen van huidveroudering te corrigeren. Hierbij kunt u denken aan rimpels, expressielijntje, photo-ageing, pigmentveranderingen en een doffe en matte huid. Na de peeling kunt u de behandeling thuis verder voortzetten met een van de speciale producten voor de oudere huid.

M.E.L.A Resurfacing- Pigmentpeeling

Pigmentvlekken zijn verkleuringen van de huid en kunnen door verschillende redenen ontstaan. Veel mensen vinden ze erg vervelend en sommigen worden er zelfs onzeker van. De M.E.L.A Resurfacing peeling richt zich op het vernietigen van pigmentophopingen en ouderdomsvlekjes Na de peeling kunt u de behandeling thuis verder voortzetten met een van de speciale producten voor uw huid.

CR Resurfacing Rosacea/roodheid peeling

Bij de chronische huidaandoening rosacea is er sprake van een gelijkmatige roodheid en daarbij zichtbare bloedvaatjes. Met deze speciaal ontwikkelde peeling worden rosacea, couperose en de gevoelige huid behandeld. Na de peeling kunt u de behandeling thuis verder voortzetten met een van de speciale producten voor de rode huid.

Is het de eerste keer dat u een peeling wilt ondergaan? Boek dan eerst een gratis huidanalyse.

Kan deze behandeling gedeclareerd worden?

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed kan worden. Als u aanvullend bent verzekerd en de behandeling is tegen acne of acne littekens dan kunt u deze indienen. Na de betaling in de salon zult u een factuur ontvangen die u de zelfde dag nog zou kunnen indienen.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse manicure en pedicure behandelingen aan.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man. Bekijk snel de behandelingen.