pHformula Peeling

pHformula Peeling behandelingen voor een onmiddellijke upgrade van je huid

Wist je dat pHformula al meer dan 35 jaar producten ontwikkelt op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties? Bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam werken we alleen met de allerbeste producten om jouw huid te laten stralen.

De pHformula Peeling behandelingen brengen iedere huid in topconditie

Alle behandelingen en producten van pHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn de producten uniek in het professionele huidverbetering. Daarmee bieden ze bijzondere kansen om het maximale resultaat te behalen.

De pHformula Peelingen behandelingen pakken onder andere de volgende indicaties aan:

 • Acne
 • (Hyper) pigmentatie
 • Rosacea
 • Huidveroudering

Voor ieder huidtype is een peeling beschikbaar binnen het assortiment van pHformula. Zo komt de huid weer in een topconditie, worden oneffenheden weggevaagd en kunnen we het huidverouderingsproces vertragen.

 • De pHformula behandeling uitgelegd

  De pHformula Peeling behandelingen uitgelegd

  Afhankelijk van de indicatie bieden we bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam verschillende behandelingen aan uit het innovatieve pHforumla Peeling assortiment.

  De resurfacing peeling van pHformula

  De resurfacing peeling van pHformula is een peeling en verzorging in één. De resurfacing peeling is een intense peeling met groots effect terwijl de peeling tevens zacht is voor de huid. Met sommige chemische peelings kun je dagen lang downtime hebben, met de pHforumla resurfacing peeling loop je meteen de salon uit met een toonbaar en prettig aanvoelend gezicht. Het resultaat na 1 behandeling is al direct zichtbaar, de huid wordt zachter, steviger en stralender.

  De AC Resurfacing Acne peeling van pHformula

  De AC Resurfacing Acne peeling van pHformula is de ideale peeling voor de acne huid. Wanneer de huid acne vertoont komt dit doordat de talgkliertjes in de huid ontstoken zijn. Dit kan zich uiten in mee-eters, puistjes of pukkeltjes. Wanneer je de acne huid niet juist verzorgt kan dit ook leiden tot acne littekentjes. Door de acne huid juist te behandelen wordt de huid egaler en kunnen we littekentjes verminderen en voorkomen. 

  De AC Resurfacing is een intensieve peeling voor de problematische, vette huid acne huid. Deze peeling combineren we met de speciale huidverzorgingsproducten voor thuis zodat we de talgproductie optimaal kunnen reguleren. De huid wordt rustiger zonder droog aan te doen. De behandeling helpt ook om nieuwe uitbraken te voorkomen.

  De AGE Resurfacing Huidverjonging peeling

  De AGE Resurfacing Huidverjonging peeling van pHformula is de ideale peeling om het huidverouderingsproces effectief te vertragen. De peeling pakt onder andere rimpeltjes, fijne lijntjes, pigmentatie en een doffe, matte huid aan. Bij deze peeling raden we ook een thuispakket aan om zo een maximaal resultaat te behalen. De AGE Resurfacing Huidverjonging peeling hoort thuis is ieder anti-aging plan. 

  De M.E.L.A Resurfacing – Pigment peeling

  Last van pigmentatie? Dan is de M.E.L.A. Resurfacing Pigment peeling van pHformula een geschikte behandeling. Pigmentatie uit zich in bruine plekjes op de huid en ontstaan onder andere door zonneschade. Wanneer de huid bruine plekjes vertoont kan dat als vervelend ervaren worden. Een egale stralende huid is een veelgevraagde doelstelling. De M.E.L.A. Resurfacing peeling richt zich op het effectief vernietigen van pigmentophopingen en ouderdomsvlekjes. Ook deze peeling combineren we met speciale producten voor thuis. Het resultaat is een egalere huid en door de huid goed te beschermen kunnen nieuwe vlekjes (deels) voorkomen worden.

  De CR Resurfacing Rosacea / roodheid peeling

  De CR Resurfacing Rosacea / roodheid peeling van pHformula pakt ongewenste roodheden aan. Bij de chronische huidaandoening rosacea is er sprake van een gelijkmatige roodheid en daarbij zichtbare bloedvaatjes. Met deze speciaal ontwikkelde peeling worden rosacea, couperose en een gevoelige huid voor roodheid behandeld. De peeling wordt gecombineerd met producten voor thuis om zo een langdurig egaal effect te bereiken.

  Skin Improvement Beauty in Amsterdam is aangesloten bij ANBOS

  Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed kan worden. Indien je aanvullend bent verzekerd en de behandeling wordt ingezet om acne of acne littekens te behandelen dan kun je de factuur indienen.

  Meer weten over de pHformula peeling? Maak dan een afspraak met onze huidspecialiste voor een gepersonaliseerd behandelplan.

 • Welke zones kunnen we behandelen met de pHformula peeling

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kan de pHformula peeling worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decollete
 • Behandelplan

  Al na 1 behandeling geniet je van een prachtig resultaat. Voor optimale huidverbetering en het aanpakken van indicaties zoals pigmentvlekjes, acne, roodheden etc adviseren wij een behandelkuur. Iedere huid is anders, zo ook ieder behandelplan. Doorgaans kun je uitgaan van 3 behandelingen per kuur. Dit in combinatie met de juiste thuisproducten. Wij nodigen je van harte uit in de kliniek voor een op maat gemaakt behandelplan. Say hello to the best version of your skin! 

 • Het resultaat van een pHformula peeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

  Een optimaal gehydrateerde en egale huid is de basis voor een gezonde en stralende huid. Al na 1 pHformula peeling geniet je van een mooi en stralend resultaat. Om de huid langdurig te verbeteren en het huidverouderingsproces maximaal te vertragen adviseren wij om een behandelkuur in te plannen. In overleg met de huidspecialiste kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor je opstellen, aansluitend bij de indicatie. Daarnaast zal de huidspecialiste de juiste producten voor thuis adviseren om zo een maximaal en langdurig resultaat te behalen.

 • Prijzen

  De pHformula peeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 85,-.

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

 • Achtergrondinformatie over pHformula

  Het skin resurfacing systeem van pHformula is gericht op de behoeften van jouw huid – of het nu gaat om anti-ageing, hyperpigmentatie, chronische roodheid, acne of een directe boost. pHformula heeft een ‘’layer- en leave-on techniek’’, de meeste producten die worden aangebracht zijn zelf-neutraliserend en kunnen dus op de huid blijven zonder getimed te worden. Een selectie specifiek samengestelde producten wordt thuis gebruikt voor het beste resultaat. De ‘’outside in’’ en ‘’inside out’’ filosofie zorgt ervoor dat krachtige voedingsstoffen binnen in de huid aan het werk worden gezet, terwijl je huid aan de oppervlakte snel herstelt.

Veelgestelde vragen over de pHformula peeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.