Dermapen

Huidveroudering uit zich niet alleen in fijne en diepe rimpels, maar ook in verslapping, vergroving van de huidstructuur, pigmentvlekken en een vale huidskleur. Huidveroudering ontstaat door een verlies van elastine en collageen, de bindweefselvezels die zorgen voor trekvastheid en stevigheid. De snelheid waarin de huid veroudert hangt af van vele factoren, zoals erfelijke aanleg, levensstijl en de mate van blootstelling aan UV-straling. Bij Skin Improvement & Beauty kunnen we met de fractional laser de verschijnselen van huidveroudering op een natuurlijke manier behandelen. De huid wordt na de behandelingen namelijk zelf aan het werk gezet en zal niet alleen sterker, maar ook gezonder worden.

Anti-Aging bij Skin Improvement & Beauty

Behandeling met de fractionele laser is de meest intensieve therapie tegen huidveroudering. Verschillende lasers kunnen ingezet worden met verschillen- de doeleinden. Een ideale anti aging behandeling zou kunnen zijn :

  • Kleuren rood en bruin: vaatjes en pigment behandelen met
  • Huidtextuur en tonus: huidglans, poriënstructuur en rimpels verbeteren met de Erbium:Yag.
  • Verstrakking: verbeteren van verslapte huid met de Clearlift laser

Deze behandelingen vinden plaats met een tussenpoos van ongeveer 2 weken.

Behandeling van littekens

Naast huidverbetering wordt de fractionele laser ook gebruikt om littekens te behandelen. De laser zorgt ervoor dat de structuur van de huid verbetert en heeft op hypertrofische (verdikte) littekens een ‘schurende’ werking waar- door de huid vlakker wordt.

Bij atrofische (verdiepte) littekens heeft het een verstevigende en verdikkende werking waardoor de littekens opgevuld worden. Hierdoor zijn bijvoorbeeld acne littekens erg goed te behandelen.

Tijdens de behandeling

U krijgt een beschermende bril op. De huid wordt gereinigd. Nadat de laser op uw huid is geplaatst, voelt u warme prikjes op de huid. Zo behandelen we het hele gebied zeer nauwkeurig. De behandeling is gevoelig. U mag voor de behandeling paracetamol gebruiken. Geen aspirine (Ibuprofen), omdat dit zorgt dat de huid meer kan bloeden. Bij de behandeling zal uw huid wat rood en gezwollen worden en kan er eventueel wat bloed vrijkomen. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Te verwachten resultaat

Fractionele laserbehandelingen zorgen ervoor dat fijne lijntjes vervagen en geven de huid een egaler en frisser uiterlijk. De huiddoorbloeding verbeterd en rimpels worden minder diep. Resultaten verschillen echter van persoon tot persoon. Binnen enkele dagen tot 2 weken ziet u verbetering in de huidstructuur en huidteint, maar de echte versteviging/verstrakking wordt pas later zichtbaar. Het proces van collageenvorming heeft tijd nodig. Minimaal drie maanden na een kuur kunt u het uiteindelijke effect van de behandeling pas zien. Het nieuwe weefsel dat door de huid is aangemaakt zal niet verdwijnen na verloop van tijd, dus de resultaten zijn blijvend. Uiteraard kan het verouderingsproces van de huid niet stop gezet worden en zal u het resultaat moeten onderhouden. Indien u expressie- rimpels (zoals een fronsrimpel en voorhoofdrimpels) helemaal weg wilt hebben komen botox of fillers in aanmerking.

Gratis huidscan aanvragen

Wilt u graag de conditie van uw huid verbeteren, maar weet u niet waar u moet beginnen of welke behandeling aansluit op uw wensen? Dan bent u bij Skin Improvement & Beauty aan het juiste adres!

Gratis huidadvies

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse manicure en pedicure behandelingen aan.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man. Bekijk snel de behandelingen.