Wat is een bindweefselmassage.

Bij de bindweefselmassage voor het gezicht gebruiken wij natuurlijk andere technieken dan die wij gebruiken voor het lichaam. Dit doordat we andere wensen hebben. Vaak willen we de huid verstevigen, rimpels en fijne lijntjes verminderen, en zorgen voor collageen opbouw. Dat er ook nog is een heerlijke gezonde glow bij komt kijken is helemaal geweldig!

De massage kan als pittig worden ervaren, maar echt pijnlijk is het niet. We moeten namelijk de onderste laag, het onderhuidse bindweefsel prikkelen door het goed te masseren. Een bindweefsel massage bevordert de doorbloeding, verbeterd de effectiviteit van de spieren en versnelt de afvoer van de afvalstoffen. Door de stevige handelingen die er wordt gebruikt vervormen de fibroblasten, waardoor de elasticiteit in de huid wordt verbeterd en er nieuw collageen wordt aangemaakt. Deze massage is tevens geschikt als littekenbehandeling.

Wat zijn de effecten van een bindweefsel massage?

  • Een betere doorbloeding van de huid
  • Verbeteren van de stevigheid en de kleur van de huid
  • Vermindering van fijne lijntjes, rimpels en littekens
  • Stimulering van de aanmaak van collageen
  • Verlichting van pijnklachten zoals migraine

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Wij zullen tijdens de intake goed naar uw huid kijken bepalen hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn voor het beste resultaat. Wij raden altijd om deze behandelingen in kuurvorm uit te voeren, namaten de kuur vordert gaat de huid er steeds beter uitzien en wordt het weefsel soepeler. Meestal zijn er 10 tot 15 behandelingen nodig.  Wij adviseren om de eerste weken te starten met één of twee massages per week.

Proefbehandeling

Wat leuk dat u een proefbehandeling wilt aanvragen! Graag leggen wij uit wat de proefbehandeling inhoud.
In de proefbehandeling kunt u de wensen aangeven en zullen wij de mogelijkheden bespreken. Tevens krijgt u een impressie van de gewenste behandeling. De proefbehandeling heeft een duur van ongeveer 30 minuten.

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse manicure en pedicure behandelingen aan.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man. Bekijk snel de behandelingen.