Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een eeuwenoude techniek met bewezen resultaten

Bindweefselmassage is een intensieve massage op de bindweefsellaag om de algehele huidconditie te verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Je huid wordt door deze behandeling strakker en ze gaat stralen! 

Bindweefselmassage

De Bindweefselmassage bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is geschikt voor iedere huid

Echt ieder huidtype heeft baat bij een regelmatige Bindweefselmassage. De behandeling is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Tijdens het verouderingsproces gaat ons lichaam minder collageen en elastine produceren, dit zie je terug in verslapping van de huid. Bindweefselmassage boost de aanmaak van collageen en elastine zodat de huid haar veerkracht weer terug krijgt en het verouderingsproces wordt vertraagd. 

De Bindweefselmassage pakt onder andere de volgende indicaties aan:

 • Verslapping
 • Doffe teint
 • Fijne lijntjes & rimpeltjes
 • (Acne) littekens

Door regelmatig een Bindweefselmassage te ondergaan blijft iedere huid in topconditie en worden de tekenen van huidveroudering maximaal vertraagd.

 • De Bindweefselmassage behandeling uitgelegd

  Een Bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, het verbetert de effectiviteit van de spieren en het versnelt de afvoer van afvalstoffen. Het is daarnaast ook een prachtige behandeling om vochtwallen mee te verminderen. Door de stevige massage wordt de huid verbeterd en gaat het lichaam nieuw collageen aanmaken. Deze massage is tevens geschikt als littekenbehandeling. De massage kan als pittig worden ervaren maar niet als heel pijnlijk. Na een paar behandelingen wordt de behandeling doorgaans als meer ontspannen ervaren.

  De Bindweefselmassage is een innovatieve gezichtsbehandeling die bij Skin Improvement Beauty Amsterdam in 3 stappen wordt uitgevoerd. 

  • Reinigen 
  • Bindweefselmassage
  • Aanbrengen van een dagverzorging en SPF
 • Welke zones kunnen we behandelen met de Bindweefselmassage

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kan de Bindweefselmassage worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decollete
  • Lichaam (klik hier voor meer informatie over de Bindweefselmassage voor het lichaam)
 • Behandelplan

  Voor een optimaal resultaat met de Bindweefselmassage is het belangrijk om te starten in een kuurvorm. De huidspecialist stemt, tijdens de intake, samen met jou af hoe het ideale behandelplan eruit gaat zien. Meestal zijn er 10 tot 15 behandelingen nodig om een langdurig resultaat te behalen. Tijdens de kuur adviseren we 1 of 2 behandelingen per week. Hierna kun je over op een maandelijkse herhaalbehandeling. Je kunt ook een enkele bindweefselmassage inboeken wanneer je bijvoorbeeld last hebt van vochtophopingen onder de ogen.

 • Het resultaat van een Bindweefselmassage bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

  Je geniet na een bindweefselmassage van een betere doorbloeding van de huid. De huid wordt steviger en je teint oogt fris, net alsof je een lange wandeling in de natuur komt. Fijne lijntjes, rimpeltjes en littekens worden minder zichtbaar. Na een paar maanden geniet je ook zichtbaar van een vollere huid, dit omdat het lichaam zelf aan het werk wordt gezet om meer collageen en elastine te produceren. Na iedere behandeling geniet je onmiddellijk van een stralende glow.

 • Prijzen

  De Bindweefselmassage bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 45,-.

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

 • Achtergrond

  Wist je dat de Bindweefselmassage in de middeleeuwen al werd uitgevoerd? Dat is nog eens een lange track-record voor resultaat. Bindweefselmassage is wel een vak apart en het is belangrijk om de massage te ondergaan bij de huidspecialiste die daadwerkelijk gespecialiseerd is in Bindweefselmassage. De massage is zeer stevig en het is erg belangrijk dat de behandelaar de anatomie van het gezicht & lichaam kent. Dit om een veilige behandeling te waarborgen. Uiteraard werken wij alleen met hoog opgeleide specialisten bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam.

Veelgestelde vragen over de Bindweefselmassage bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.