Vitamine C behandeling

Onze Vitamine C behandeling is essentieel voor een optimale huidkwaliteit

Vitamin C is life! Wist je dat er onwijs veel voordelen zijn aan vitamine C voor ons lichaam? Vitamine C staat bekend om de antioxidant functie, dit zorgt ervoor dat onze lichaamscellen beschermd worden tegen schade van buitenaf. Daarnaast ondersteunt Vitamine C de vorming van bindweefsel, elastine en collageen. Hierdoor blijft je jong veerkrachtig en stevig. Ready for your Vitamine C boost?

Vitamine C behandeling

De Vitamine C behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam beschermt de huid van binnenuit

Onze huid beschermt het lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf (denk hierbij aan hitte, UV straling, infecties etc). De huid bestaat uit drie hoofd lagen: de opperhuid (Epidermis) zorgt voor stevigheid en bescherming en de lederhuid (dermis) deze bestaat uit meerdere onderdeeltjes denk aan zenuwen, bloedvaten, talgklieren en lymfevaten. De onderste laag is het onderhuidse bindweefsel. Hoge concentraties Vitamine C boosten de aamaak van collageen en Vitamine C helpt om de huid te beschermen tegen UV straling.

De Vitamine C behandeling pakt onder andere de volgende indicaties aan:

 • Hyper(pigmentatie)
 • Doffe en oneven huid
 • Huidverslapping 
 • Vertraagde wondgenezing (bijvoorbeeld bij acne schade)
 • Zonneschade

Door regelmatig een Vitamine C behandeling te ondergaan help je de huid sterk te maken zodat deze optimaal ons lichaam kan beschermen. Daarnaast is de behandeling erg mooi om de huid te verstrakken en te egaliseren.

 • De Vitamine C behandeling uitgelegd

  De Vitamine C behandeling is een innovatieve gezichtsbehandeling die bij Skin Improvement Beauty Amsterdam in 4 stappen wordt uitgevoerd. 

  • Reinigen en ontvetten
  • Voorbereiden van de huid
  • Resurfacing proces met Vitamine C
  • Reinigen en verzorgen met een dagcrème + SPF 

  De huidspecialiste start met het reinigen van de huid en het ontvetten van de huid met een speciale primer. Vervolgens wordt de huid voorbereid op het aanbrengen van de Vitamine C. Na de voorbereiding begint het resurfacing proces waarbij de Vitamine C wordt aangebracht. Tot slot wordt de huid weer gereinigd en brengt de huidspecialiste een dagcrème en SPF aan. 

  Het fijne van de Vitamine C behandeling is dat het een snelle behandeling (30 minuten) is. Je kunt deze behandeling dan ook makkelijk inplannen wanneer je een druk werkschema hebt. Ready for your Vitamin C lunchtime boost?

 • Welke zones kunnen we behandelen met de Vitamine C behandeling

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kan de Vitamine C behandeling worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decollete 
 • Behandelplan

  Al na 1 behandeling geniet je van een prachtig resultaat. Voor optimale huidverbetering en het aanpakken van indicaties zoals pigmentvlekjes, fijne lijntjes en een doffe (rokers) huid adviseren wij een behandelkuur. Iedere huid is anders, zo ook ieder behandelplan. Doorgaans kun je uitgaan van 5 behandelingen per kuur, waarna je vervolgens overgaat op een (2) maandelijkse herhaalbehandeling. Wij nodigen je van harte uit in de kliniek voor een op maat gemaakt behandelplan. Say hello to the best version of your skin!

 • Het resultaat van de Vitamine C behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

  De behandeling zorgt voor een stralende en egalere huid. Pigmentatie wordt minder zichtbaar en rimpeltjes en fijne lijntjes worden verzacht. De Vitamine C behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is de perfecte preventieve behandeling tegen huidveroudering. 

  Vitamine C behandeling is geschikt voor iedere huidtype. De behandeling geeft vooral mooie resultaten bij mensen met een vermoeide huid en/of rokershuid. De huid wordt gladder, steviger en krijgt een frisse uitstraling.

 • Prijzen

  De Vitamine C behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 85,-. 

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

Veelgestelde vragen over de Vitamine C behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

 • Wanneer zie ik het resultaat van de Vitamine C behandeling?

  Na de behandeling geniet je meteen van een optimaal gehydrateerde huid en een stralende glow. Voor langdurige huidverbetering en het dieper egaliseren van de huidstructuur adviseren we om een behandelkuur te ondergaan. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met onze huidspecialiste voor een op maat gemaakt behandelplan.

 • Is de Vitamine C een pijnlijke behandeling?

  Nee, de behandeling wordt juist als zeer ontspannen ervaren. Daarnaast duurt de behandeling slechts 30 minuten, wat fijn is voor iedereen met een druk schema. De Vitamine C behandeling is een het perfect selfcare moment voor jouw huid en om te ontspannen.

 • Is de Vitamine C behandeling geschikt voor ieder huidtype?

  Absoluut. Ieder huidtype heeft baat bij het regelmatig ondergaan van een Vitamine C behandeling. Afhankelijk van de huidkwaliteit zal de huidspecialiste een persoonlijk behandelplan voor je opstellen.

 • Mag de Vitamine C behandeling ook ondergaan worden in de zomer periode?

  Absoluut. De Vitamine C behandelingl kan het gehele jaar zonder problemen ondergaan worden. Uiteraard is het wel belangrijk om de huid na de behandeling extra goed te beschermen met een SPF50.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.