Gellak

Pretty nails

Je kent het wel, heb je net je nagels gelakt en ga je net iets te snel weer aan de slag. Met als gevolg; lelijke plekken of compleet verwoeste nagellak. Wij bieden in de salon de oplossing aan voor dit probleem. Gellak is een goede vervanging voor de normale nagellak.

Wat is gellak?

Gellak is een combinatie van stoffen die onder een LED of UV lamp moet uitharden. Deze lamp zorgt ervoor dat de glanzende lak veel langer blijft zitten dan ‘normale’ nagellak. Ook droogt de lak door de lamp veel sneller.

Gellak blijft minimaal 14 dagen op de natuurlijke nagel zitten en bladdert niet af. Het is zowel op de vingernagels als de teennagels mogelijk, dus dit is mooi te combineren met onze manicure of pedicure.

 • Voordelen

  Voordelen van gellak

  • Het is een eenvoudige, snelle behandeling
  • Het verstevigd de natuurlijke nagels
  • Zowel mogelijk op de handen en voeten
  • U kunt kiezen uit diverse kleuren
  • Minimaal 14 dagen prachtig resultaat

  Wilt u de behandeling uitbreiden met ene heerlijke manicure of wilt u nail art? dat is uiteraard mogelijk, de kosten daarvan zijn afhankelijk van uw wensen en wordt vooraf met u besproken.

  Is gellak schadelijk?

  Regelmatig horen wij de vraag of het schadelijk is voor de eigen nagels? Als je van nature sterke nagels hebt, is gellak echt niet schadelijk. Je kunt het gewoon blijven dragen. Heb je echter van jezelf broze nagels? Dan is het slim om af en toe een pauze in te lassen om je nagels even wat rust te kunnen.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.