LPG Behandeling

LPG Endermologie voor het verbeteren van body contouren

Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor celstimulatie. Onderhuidse cellen worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Door de precisie van het apparaat kunnen er heel gericht bepaalde gebieden worden behandeld. Bovendien zorgt de aanmaak van collageen voor een rimpelloze en jeugdige huid. Een endermologie behandeling is 100 % veilig en niet pijnlijk. Verbeter jouw body contouren met de innovativiteit van LPG Endermologie.

Een LPG Endermologie behandeling bij Skin Improvement & Beauty in Amsterdam

De LPG behandeling richt zich op het bindweefsel. In deze huidlaag ligt het meeste collageen opgeslagen. De cilinders van het LPG- apparaat pakken een huidplooi in het te behandelde gebied op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Vochtophopingen worden verminderd en cellulite wordt minder zichtbaar.

De behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces waarbij kleine plaatselijke vetophopingen worden afgebroken. De huid wordt gezonder en steviger. Tijdens de behandeling is een ‘bodysuit’ noodzakelijk. Dit helpt om de huid te beschermen en de cilinders beter over het lichaam te laten glijden.

De LPG Endermologie behandeling pakt onder andere de volgende indicaties aan:

 • Verstevigen van de verslapte huid
 • Verminderen van cellulite
 • Aanpakken van kleine vetophopingen
 • Verbeteren van lichaamscontouren
 • Behandelen van Lipoedeem
 • Behandelen van lymfoedeem

Door regelmatig een LPG Endermologie behandeling te ondergaan blijft iedere huid in topconditie en geniet je van verbeterde body contouring. Combineer de behandeling met een gezond dieet en sport voor het beste resultaat.

 • De LPG behandeling uitgelegd

  Tijdens de behandeling draag je een LPG pakje. Dit is een exclusief voor LPG ontworpen massage pakje wat helpt om een diepe grip te krijgen op de huid. Tijdens de behandeling glijdt het apparaat over de huid en pakt het apparaat een huidplooi op en rolt deze langzaam en regelmatig weer af om zo onderhuidse verklevingen effectief glad te strijken. Dankzij de massage kan de huid extra collageen aanmaken en steviger worden. De massage is niet pijnlijk en is heel ontspannen en rustgevend.

  LPG Endermologie om cellulite te verminderen

  Cellulite is een medische aandoening. Naast dat de huid bobbelig oogt, kan de huid ook wat rood en geïrriteerd aan doen. Cellulite is een veelvoorkomend huidprobleem en komt voornamelijk voor bij vrouwen. Acht op de tien vrouwen krijgen er in een bepaalde mate mee te maken. Bij cellulite is er sprake van vetophopingen onder de huid, waardoor kuiltjes in de huid ontstaan. Dit verschijnsel komt vooral voor op benen, billen en buik. Cellulite is ook wel bekend onder de term ‘sinaasappelhuid’. 

  LPG Endermologie is daarnaast ook een geliefde behandeling om vochtophopingen mee te verminderen. Door de stevige massage wordt de huid verbeterd en gaat het lichaam nieuw collageen aanmaken. De techniek is pijnloos en ontspannen. Na een paar behandelingen wordt de behandeling doorgaans als meer ontspannen ervaren.

  Wat je zelf kunt doen om cellulite te verminderen

  Aangezien er meerdere factoren verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van cellulite, is het lastig om het volledig te voorkomen. Wel zijn er meerdere manieren om de kans op cellulite te verkleinen of de zichtbaarheid te verminderen. Onderstaande tips kunnen helpen:

  • Drink zo min mogelijk alcoholhoudende en cafeïne houdende dranken.
  • Drink voldoende water en groene thee.
  • Stop of minder met roken.
  • Zorg voor een gezond dieet, met niet te veel vetten en suikers.
  • Zorg voor voldoende beweging.
  • Laat regelmatig een LPG Endermologie behandeling uitvoeren.
 • Welke zones kunnen we behandelen met de LPG Endermologie behandeling

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kan de LPG Endermologie behandeling worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Buik
  • Billen
  • Benen
  • Armen
 • Behandelplan

  Voor een optimaal resultaat met de LPG Endermologie techniek is het belangrijk om te starten in een kuurvorm. De huidspecialist stemt, tijdens de intake, samen met jou af hoe het ideale behandelplan eruit gaat zien. Meestal zijn er 10 tot 12 behandelingen nodig om een langdurig resultaat te behalen. Tijdens de kuur adviseren we 1 of 2 behandelingen per week. Hierna kun je over op een maandelijkse herhaalbehandeling. 

 • Het resultaat van de LPG behandeling bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam

  Je geniet na een LPG Endermologie van een betere doorbloeding van de huid. De huid wordt steviger en cellulite en vochtophopingen worden verminderd. Na een paar maanden geniet je ook zichtbaar van een stevige huid, dit omdat het lichaam zelf aan het werk wordt gezet om meer collageen en elastine te produceren. Na iedere behandeling heb je ook meteen een ‘lichter’ gevoel.

 • Prijzen

  De LPG Endermologie behandeling bij Skin Improvement & Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 65,-.

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

 • Achtergrond

  LPG biedt mannen en vrouwen die bekommerd zijn om hun schoonheid en veeleisend zijn voor hun gezondheid al meer dan 30 jaar lang apparatuur op het snijvlak van de technologie die hen 100 % tevredenheid bieden. De endermologie behandeling, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking.

  In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

  De mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

Veelgestelde vragen over LPG Endermologie bij Skin Improvement & Beauty in Amsterdam

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.