Inkless stretch mark therapy - Striae

Fresh from the USA: Erase the Trace: Inkless Stretch Mark Therapy treatment

Bij Skin Improvement & Beauty zijn we verheugd om als pionierskliniek in Nederland de baanbrekende behandeling Inkless stretch mark therapy te presenteren. Het is de enige behandeling die striae effectief vermindert en vaak zelfs laat verdwijnen.

Wat houdt de Inkless Stretch Mark Therapy treatment in?

De Inkless stretch mark therapy behandeling impliceert het herhaaldelijk prikken van de huid met kleine naaldjes, wat de huidregeneratie stimuleert door het op gang brengen van het wondgenezingsproces. Dit vormt de meest precieze en intense behandelmethode voor striae. Zodra de beschermende barrière van de opperhuid en dermis beschadigd is door de naalden, start onmiddellijk het wondgenezingsproces. De sleutel tot het vormen van nieuw, gezond collageen ligt in het minimaliseren van ontstekingen, omdat langdurige ontsteking de vorming van chaotisch collageen bevordert, wat resulteert in littekenweefsel.

Voordelen van de Inkless Stretch Mark Therapy treatment

Inkless Techniek

Dit betekent geen risico op complicaties gerelateerd aan inkt, enkel onze veilige en effectieve vitamine formule.

Skin Tightening

De behandeling helpt om de huid weer elastischer en strakker te maken. Boost that collagen.

Zichtbare Resultaten

Cliënten hebben aanzienlijke verbeteringen ervaren in de verschijning van hun striae na slechts één sessie.

FDA-Goedgekeurd

De behandeling wordt ondersteund door de FDA, wat jouw veiligheid en gemoedstoestand waarborgt.

Niet-invasief

De behandeling is niet-chirurgisch, wat het een handige en comfortabele optie maakt. De behandeling is niet pijnlijk.

Onze expertise

Ons team heeft een uitvoerige training ondergaan in Miami en is nu de topexpert in Nederland om deze effectieve behandeling voor striae uit te voeren.

 • Wat is striae?

  Striae, ook wel bekend als “striae distensae” of “stretch marks,” ontstaat als gevolg van het uitrekken van de huid. Deze dunne, lijnvormige littekens vormen zich wanneer de huid wordt blootgesteld aan snelle en significante veranderingen in omvang of spanning. De meest voorkomende oorzaken van striae zijn zwangerschap, snelle groei tijdens de adolescentie, gewichtstoename of gewichtsverlies, en hormonale veranderingen. Wanneer het lichaam te snel groeit of verandert, kunnen de elastische vezels in de huid breken, wat resulteert in de karakteristieke lijnvormige littekens. Striae kunnen zich voordoen op verschillende delen van het lichaam, zoals de buik, dijen, borsten, billen en heupen, en hun ontstaan kan variëren van persoon tot persoon. Stoor jij je aan striae? Dan hebben wij nu eindelijk de oplossing, een behandeling die echt werkt! De Inkless stretch mark therapy behandeling is een veelvuldig gekozen behandeling onder celebrities, influencers en modellen.

 • Hoe werkt het?

  Het hart van de Inkless stretch mark therapy is een innovatief ontwikkeld serum met een mix van vitaminen en biologische oliën. Dit serum wordt rechtstreeks op de huid aangebracht met een apparaat dat bestaat uit minuscule naaldjes, waardoor het serum diep ingebracht kan worden in de huid om de dermale lagen te voeden en te verjongen. Wat deze behandeling echt uitzonderlijk maakt, is dat deze volledig inktloos is, wat betekent dat er geen inkt wordt gebruikt tijdens het proces. In plaats daarvan is het de exclusieve vitamine formule die zijn magie doet om de verschijning van striae te minimaliseren. De behandeling is goed verdraagbaar, je voelt wel kleine prikjes maar dit wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

 • Downtime

  De huid zal wat rood zijn in de eerste dagen na de behandeling. Daarna kan de huid wat gaan schilferen. Dit is een goed teken want dat betekent dat de huid zich aan het vernieuwen is. Zowel voor als na de behandeling is het belangrijk om even uit de zon te blijven. Je mag ook een week niet zwemmen na de behandeling. In de kliniek ontvang je een volledig behandelprotocol. Na de behandeling wordt een verzorgende lotion aangebracht om het herstel van de huid te bevorderen. Thuis behandel je de huid met onze eigen geformuleerde aftercare olie voor een spoedig herstel en een optimaal resultaat.

 • Resultaten

  De Inkless stretch mark therapy behandeling heeft verbluffende resultaten laten zien. Na slechts één sessie kan het de verschijning van striae met 30% tot 100% verminderen. Dit opmerkelijke resultaat maakt het tot een zeer gewilde oplossing voor degenen die verlangen naar een gladdere, egalere huid. Voor sommige cliënten kan een tweede sessie gewenst zijn om hun gewenste resultaten te bereiken, wat ongeveer 40% van onze cliënten betreft. De tweede sessie vindt plaats na ongeveer 4-10 weken, afhankelijk van de indicatie en het herstelvermogen van de huid.

Boek Vandaag Nog Je Inkless Stretch Mark Camouflage Sessie

Boek vandaag nog jouw sessie voor de Inkless stretch mark therapy behandeling!
Als je verlangt naar een hernieuwde huid, minder zichtbare striae en meer zelfvertrouwen in je eigen vel, dan is de Inkless stretch mark therapy behandeling de perfecte oplossing. Skin Improvement & Beauty is verheugd om deze transformatieve behandeling aan te bieden aan onze gewaardeerde cliënten.

Aarzel niet langer en reserveer vandaag nog jouw sessie. Ontdek een nieuwe, stralende versie van jezelf. Laat striae niet langer een hindernis zijn. Ervaar het zelfvertrouwen dat samengaat met een stralende en prachtige huid door te kiezen voor de Inkless stretch mark therapy behandeling bij Skin Improvement & Beauty. Jouw weg naar een stralende huid begint hier.