Striae behandelen

Fresh from Miami: Erase the Trace: Inkless Stretch Mark Therapy treatment

Bij Skin Improvement & Beauty zijn we trots om als eerste kliniek in Nederland de revolutionaire behandeling Inkless Stretch Mark Therapy treatment te introduceren. Straight from Miami, celebrated by many celebrities. Zeg eindelijk vaarwel tegen striae en hallo tegen een stralende, vlekkeloze huid.

Wat houdt de Inkless Stretch Mark Therapy treatment in?

De Inkless Stretch Mark Therapy Treatment, ook wel bekend als ISR en MCA, is een innovatieve en door de FDA goedgekeurde behandeling die is ontworpen om de verschijning van striae te verbeteren. Deze behandeling is het resultaat van jarenlange ervaring en expertise en heeft geleid tot een unieke mix van vitaminen en mineralen. Door het gebruik van biologische ingrediënten richt deze behandeling zich op essentiële factoren voor huidverjonging, zoals celvernieuwing, collageen reconstructie en verbetering van de elasticiteit.

Voordelen van de Inkless Stretch Mark Therapy treatment

Inkless Techniek

Dit betekent geen risico op complicaties gerelateerd aan inkt, enkel onze veilige en effectieve vitamine formule.

Skin Tightening

De behandeling helpt om de huid weer elastischer en strakker te maken. Boost that collagen.

Zichtbare Resultaten

Cliënten hebben aanzienlijke verbeteringen ervaren in de verschijning van hun striae na slechts één sessie.

FDA-Goedgekeurd

De behandeling wordt ondersteund door de FDA, wat jouw veiligheid en gemoedstoestand waarborgt.

Niet-invasief

De behandeling is niet-chirurgisch, wat het een handige en comfortabele optie maakt. De behandeling is niet pijnlijk.

Onze expertise

Ons team heeft een uitvoerige training ondergaan in Miami en is nu de topexpert in Nederland om deze effectieve behandeling voor striae uit te voeren.

 • Hoe ontstaat Striae

  Striae, ook wel bekend als “striae distensae” of “stretch marks,” ontstaat als gevolg van het uitrekken van de huid. Deze dunne, lijnvormige littekens vormen zich wanneer de huid wordt blootgesteld aan snelle en significante veranderingen in omvang of spanning. De meest voorkomende oorzaken van striae zijn zwangerschap, snelle groei tijdens de adolescentie, gewichtstoename of gewichtsverlies, en hormonale veranderingen. Wanneer het lichaam te snel groeit of verandert, kunnen de elastische vezels in de huid breken, wat resulteert in de karakteristieke lijnvormige littekens. Striae kunnen zich voordoen op verschillende delen van het lichaam, zoals de buik, dijen, borsten, billen en heupen, en hun ontstaan kan variëren van persoon tot persoon. Stoor jij je aan striae? Dan hebben wij nu eindelijk de oplossing, een behandeling die echt werkt! De Inkless Stretch Mark Therapy treatment is ontwikkeld in Amerika en een veelvuldig gekozen behandeling onder celebrities, influencers en modellen.

 • Hoe werkt het?

  Het hart van de Inkless Stretch Mark Therapy Treatment is een gepatenteerd FDA-goedgekeurd serum met een mix van vitaminen en biologische oliën. Dit serum wordt rechtstreeks op de huid aangebracht met een apparaat dat bestaat uit minuscule naaldjes, waardoor het serum diep ingebracht kan worden in de huid om de dermale lagen te voeden en te verjongen. Wat deze behandeling echt uitzonderlijk maakt, is dat deze volledig inktloos is, wat betekent dat er geen inkt wordt gebruikt tijdens het proces. In plaats daarvan is het de exclusieve vitamine formule die zijn magie doet om de verschijning van striae te minimaliseren. De behandeling is goed verdraagbaar, je voelt wel kleine prikjes maar dit wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

 • Downtime

  De huid zal wat rood zijn in de eerste dagen na de behandeling. Daarna kan de huid wat gaan schilferen. Dit is een goed teken want dat betekent dat de huid zich aan het vernieuwen is. Zowel voor als na de behandeling is het belangrijk om even uit de zon te blijven. Je mag ook een week niet zwemmen na de behandeling. In de kliniek ontvang je een volledig behandelprotocol. Na de behandeling wordt een verzorgende lotion aangebracht om het herstel van de huid te bevorderen. Er zijn verder geen producten voor nazorg thuis nodig.

 • Resultaten Die Voor Zich Spreken

  De Inkless Stretch Mark Therapy Treatment heeft verbluffende resultaten laten zien. Na slechts één sessie kan het de verschijning van striae met 30% tot 100% verminderen. Dit opmerkelijke resultaat maakt het tot een zeer gewilde oplossing voor degenen die verlangen naar een gladdere, egalere huid. Voor sommige cliënten kan een tweede sessie gewenst zijn om hun gewenste resultaten te bereiken, wat ongeveer 40% van onze cliënten betreft. De tweede sessie vindt plaats na ongeveer 4-10 weken, afhankelijk van de indicatie en het herstelvermogen van de huid.

Boek Vandaag Nog Je Inkless Stretch Mark Camouflage Sessie

Als je klaar bent om je huid te verjongen, de verschijning van striae te verminderen en je zelfverzekerder te voelen in je eigen huid, dan is Inkless Stretch Mark Camouflage de oplossing waar je naar op zoek bent. Bij Skin Improvement & Beauty zijn we enthousiast om deze transformerende behandeling aan onze cliënten aan te bieden.

Boek vandaag nog je sessie en ontdek een nieuwe, stralendere versie van jezelf.

Laat striae je niet langer beperken. Ontdek het zelfvertrouwen dat hand in hand gaat met een stralende en prachtige huid, en kom naar Skin Improvement & Beauty voor de Inkless Stretch Mark Camouflage-behandeling. Je weg naar een huid zonder oneffenheden begint hier.

Erase the Trace!