Ondek ons nieuwe merk: Craith LAB

Ondek ons nieuwe merk: Craith Lab

Missie en Visie

De huid is constant in beweging en ondergaat voortdurend interactie met de omgeving waarin we leven, de huid beschermt je tegen de buitenwereld, maar wie beschermt je huid?

Het gesprek gaat niet langer enkel over anti-aging, maar over het feit dat de omgeving en milieu voor steeds zwaardere gevolgen voor onze huid zorgen. Dit zorgt voor enorm veel oxidatieve stress voor de huid.

Als we onze huid een stem konden geven zou deze “bescherm me, alsjeblieft” roepen. Daarom is er nu het merk ” Craith Lab”.

Epi genetica

Wetenschappelijk studies over epi genetica (het vakgebied binnen de genetica dat de invloed bestudeert van de omkeerbare erfelijke veranderingen in de gen functie) wijzen uit dat het milieu niet vriendelijk met onze huid omgaat. Craith Lab heeft op een geheel nieuwe manier naar onze huid gekeken en de vergaarde kennis en expertise omgezet in een innovatieve en resultaatgerichte huidverbeteringslijn. De bescherming van de huid barrière is een absolute must voor Craith Lab en dat is terug te vinden in al de producten. Craith lab bereikt dit door zich volledig te richten op cel communicatie, epi genetica en huidverjonging. Met Craith lab is de huid zo lang mogelijk gezond, stralend en rimpelvrij en ervaar je de epi genetische wetenschap in de professionele cosmetica.

Craith lab bestaat uit drie verschillende lijnen.

Craith Lab Blue Line

Craith Lab Blue Line is absoluut uniek. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. Deze lijn is ontwikkeld voor de jongen huid maar ook zeer geschikt voor een onrustige en gestreste volwassen huid.

*   Voor de jonge huid
*   Voor een onrustige en gestreste volwassen huid
*   Probiotica
*   Tegen verstopte poriën en mee-eters
*   Herstelt vocht- en vetbalans

Craith Lab Black Line

De producten van de Craith Lab Black Line bieden de huid de ultieme bescherming door het gebruik van epi genetica, de producten zitten vol actieve ingrediënten die de huid verjongen, beschermen en laten stralen. Deze line is ideaal voorzelfbewuste mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd maximaal resultaat willen bereiken. Een drukke levensstijl zorgt ervoor dat de huid het niet makkelijk heeft. Toch is de ultieme glow bereikbaar.
EPI-Powershield3®
Craith Lab kan de gevolgen van het milieu en de schadelijke effecten opvangen en corrigeren. Hiervoor werd EPI-Powershield3® ontwikkeld, 3 krachtpatsers om de huid te beschermen en die zorgen voor verminderen van cel veroudering, activering van ontgiftigingsproces van cellen/huid en een gladde en stalende huid.

*   Makkelijk in gebruik
*   EPI-Powershield3®
*   Vermindering van cel veroudering
*   Activering van ontgiftingsproces van cellen/huid
*   Gladde stralende huid

Craith Lab Gold Line

De Gold line met hoogwaardige ingrediënten helpt de rijpere huid naar het hoogst haalbare niveau. Een stralende huid, ongeacht leeftijd, Deze lijn richt zich op cel communicatie, epi genetica en verjonging, wat resulteert in een mooie, stevige en gladde huid.
EpiTECH®
De Gold Line producten bevatten de EpiTECH® Formule. Unieke peptiden, met intelligente werking, die de huid beschermen, verjongen en een optimaal uiterlijk geven. Het resultaat: minder fijne lijntjes, rimpels, onvolkomenheden en een sterkere en gladdere huid.

*   Minder fijne lijntjes, rimpels en onvolkomenheden
*   Sterkere en gladdere huid
*   EpiTECH®Formule
*   Bescherming tegen schade door mileu
*   Verjongen van de huid