Mijn Skin Improvement & Beauty ervaring (pigment behandeling)

Mijn gezichtsbehandeling bij Skin Improvement & beauty

Hoe ben je bij Skin improvement & Beauty terecht gekomen voor de behandeling (consult, via iemand anders)?
Ik was opzoek naar een salon in de buurt (Zaandam) toen ik zocht kwam Skin Improvement en &beauty als beste naar boven.

Welke behandeling heb je ondergaan?
Ik heb zelf last van pigmentatie in het gezicht wat ik erg vervelend vond. Door de resultaten van de scan was dat ook goed zichtbaar en hebben wij gekozen voor de M.E.L.A Resurfacing (behandeling tegen pigmentatie)

Waarom deze behandeling?
Ik vond de pigmentatie vlekken in mijn gezicht erg storend.

Hoe heb je de behandeling ervaren?
Sommige kunnen deze behandeling denk wel als heftig ervaren omdat het ook door middel van een peeling gedaan wordt, de kenmerken van een peeling is natuurlijk branderigheid en vervelling. Alsnog vond ik het erg meevallen.

Hoe voelt de behandeling ?
De behandeling voelt stevig aan. Zelf vind ik dat altijd erg prettig.

Hoe voelt de huid vlak na de behandeling ?
Mijn huid voelde vlak na de behandeling lekker aan. Na de tijd verstreek werd mijn huid steeds droger en voelde strakker aan. Er was mij duidelijk verteld dat dit bij de behandeling hoorde omdat hierbij de bovenste laag met pigmentatie wordt verwijderd.

Hoe was het contact met de behandelaren?
Het contact met de behandelaren heb ik erg prettig ervaren. Door dat mijn huid zo een verandering door ging i.v.m. het strakker worden en vervellen, was ik toch wel nerveus of dit allemaal zo hoorde. Ik ben helemaal door de na periode begeleid en de behandelaren hadden echt de tijd genomen.

Was de behandeling en het contact naar wens?
Ik ben ontzettend blij en tevreden over het resultaat. Wat een heerlijke salon en een top team!