Spread the word!

Spread the word!

Wij gaan samenwerken met cosmetisch arts Joris Croonen!

Joris Coonen werkte jarenlang op de afdeling neurochirurgie in het ziekenhuis. Daar ondervond hij dat hij door tijdsdruk en toenemende administratieve taken steeds minder echte, oprechte aandacht aan zijn patiënten kon geven. Ook merkte hij dat juist de kleinere ingrepen, waar mensen snel veel voordeel van hebben, hem de meeste voldoening gaven. Daarom zei hij eind 2014 de neurochirurgie vaarwel en sindsdien houdt hij zich fulltime bezig met cosmetische geneeskunde. Joris: “Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die er goed verzorgd uitzien en zelfvertrouwen hebben, niet alleen zakelijk maar ook op sociaal gebied succesvoller en gelukkiger zijn. Het geeft me veel voldoening als mensen na een behandeling in de spiegel kijken en ik dan zie dat ze gelukkig zijn met het resultaat, waardoor ze meer zelfvertrouwen hebben. Ik geloof echt dat mensen dan prettiger door het leven gaan. En dat je dat kunt bereiken met een relatief eenvoudige ingreep, is precies waarom ik blij ben met mijn keuze om me te specialiseren tot cosmetisch arts.”

Joris Coonen volgt nationale en internationale congressen en bezoekt zeer geregeld trainingen en workshops gegeven door Allergan, Merz, Bo Medical en Galderma.

Als cosmetisch arts combineert hij met veel plezier en naar grote tevredenheid zijn zeer verfijnde chirurgische kwaliteiten met aandacht voor zijn cliënten. Waar nu wél tijd voor is.

Vanaf December zal Joris regelmatig behandelingen uit gaan voeren bij ons, hou daarom onze socials in de gaten voor de exacte datums.