Moederdag Special

Geef een stralende huid cadeau voor Moederdag

Stap binnen in een wereld van verwennerij en liefdevolle zorg, want Moederdag komt eraan en het is tijd om onze moeders eens écht te verwennen! Weg met saaie cadeaus, wij investeren in een prachtige, vitale huid waar elke moeder van droomt. Ontdek de twee favoriete behandelingen van Priscilla’s eigen moeder, speciaal gekozen om alle moeders te laten stralen: Skinpen en Infuzion system.

 

De ultieme combinatie behandeling voor mama!

Met Moederdag om de hoek wil ik mijn moeder iets speciaals geven – iets waarvan ik weet dat ze het verdient. Dit jaar wil ik haar verwennen met een gezichtsbehandeling die langdurige resultaten geeft. Een ultiem selfcare moment.

Ik heb gekozen voor een combinatie van Infuzion system en Skinpen Microneedling omdat ik weet dat deze behandelingen geweldig zijn voor de huid op middelbare leeftijd. Skinpen vernieuwt de huid in de diepte door collageen aanmaak te stimuleren evenals het verbeteren van de huidoppervlakte (denk fijne rimpeltjes en oneffenheden zoals pigmentatie). Met Infuzion System wordt de huid daarna optimaal geinfuseerd met actieve werkstoffen om verloren volume te herstellen en de huid optimaal te hydrateren en te voeden. Na deze power duo behandeling straalt de huid als nooit daarvoren.

Moederdag is hét moment om onze geweldige moeders te verwennen en te laten zien hoeveel we van ze houden. Het is de tijd om terug te geven aan de vrouwen die ons hebben geleerd hoe we moeten lachen, liefhebben en doorzetten, zelfs als het leven ons uitdaagt.

Liefs, Priscilla

Bestel een mooie giftcard voor mama of shop in onze online winkel

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Moederdag? Laat je moeder zelf kiezen en genieten van een welverdiende behandeling bij ons! Met onze speciale Moederdag giftcard geef je haar de vrijheid om een behandeling naar keuze in te plannen, wanneer het haar het beste uitkomt. Het is dé manier om haar te laten ontspannen, te stralen en zich geliefd te voelen op haar eigen tijd.

Onze professionele therapeuten staan klaar om haar een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Met de keuze uit een scala aan behandelingen, kan ze precies datgene kiezen waar ze behoefte aan heeft om zich opgeladen en verwend te voelen.

Ontdek Meer Verwennerij in Onze Webshop!

Naast onze uitgebreide behandelingen hebben we ook een selectie van heerlijke verwenproducten in onze webshop staan. Van de beste skincare producten tot fijne parfums, we hebben alles om haar dagelijks ritueel te transformeren in een luxe verwenmoment. Geef haar de mogelijkheid om zichzelf te verwennen, zelfs wanneer ze thuis is.

Verras haar aankomend weekend en laat haar weten hoeveel ze voor je betekent!

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal ontwikkeld voor de man.