HydraFacial

HydraFacial Amsterdam is de favoriete behandeling van de sterren!

Benieuwd wat het geheim is voor een glowy en optimaal gehydrateerde huid? Het antwoord is de HydraFacial bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam. Deze innovatieve en non invasieve behandeling geeft je jouw droomhuid middels een 3 stappen behandeling. Het resultaat van de HydraFacial is een egale en super stralende huid. Bare skin is in darling!

Een stralende huid met de HydraFacial

De HydraFacial bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam laat ieder huidtype stralen. Echt ieder huidtype heeft baat bij een regelmatige HydraFacial. De behandeling is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Deze innovatieve behandeling pakt verschillende indicaties aan en de behandeling wordt afgestemd op jouw huid. Het doel is om de huid prachtig te egaliseren door bijvoorbeeld verwijde poriën te vernauwen, pigmentvlekjes te verminderen of zelfs te verwijderen en een doffe huid weer glans te geven.

De HydraFacial pakt onder andere de volgende indicaties aan:

 • Pigmentvlekken
 • Zonschade
 • Acne problemen
 • Grauwe huid
 • Verwijde poriën
 • Fijntje lijntjes en rimpeltjes
 • Elasticiteit en stevigheid

Door regelmatig een HydraFacial te ondergaan blijft iedere huid in topconditie en worden de tekenen van huidveroudering maximaal vertraagd.

 • De HydraFacial behandeling uitgelegd

  De HydraFacial is een innovatieve gezichtsbehandeling die bij Skin Improvement Beauty Amsterdam in 3 stappen wordt uitgevoerd. 

  • Reinigen + peeling
  • Extracties + hydratatie
  • Insluizen + beschermen

  De huidspecialiste start met het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van zachte exfoliatie. De exfoliatie vindt plaats via een milde peeling om zo de poriën grondig schoon te maken en te vernauwen. 

  Vervolgens worden diepere onzuiverheden pijnloos verwijderd met behulp van het innovatieve HydraFacial apparaat. Nu is de huid prachtig voorbereid en geëgaliseerd. Na het verwijderen van de onzuiverheden wordt de huid voorzien van optimale hydratatie met behulp van puur hyaluronzuur. 

  In de laatste stap wordt de huid voorzien van een speciaal serum vol peptiden en antioxidanten. Dit serum wordt speciaal afgestemd op jouw huid en op de indicaties die je wilt verbeteren. Aan het einde van de behandeling wordt een SPF aangebracht om zo de huid optimaal te beschermen. 

 • Welke zones kunnen we behandelen met de HydraFacial

  Bij Skin Improvement Beauty Amsterdam kan de Hydrafacial worden ingezet voor de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decollete
 • Behandelplan

  Al na 1 behandeling geniet je van een prachtig resultaat. Voor optimale huidverbetering en het aanpakken van indicaties zoals pigmentvlekjes, acne littekentjes etc adviseren wij een behandelkuur. Iedere huid is anders, zo ook ieder behandelplan. Doorgaans kun je uitgaan van 5 behandelingen per kuur waarna je vervolgens overgaat op een maandelijkse herhaalbehandeling. Wij nodigen je van harte uit in de kliniek voor een op maat gemaakt behandelplan. Say hello to the best version of your skin!

 • Het resultaat van een HydraFacial

  Een optimaal gehydrateerde huid is de basis voor een gezonde en stralende huid. Al na 1 HydraFacial geniet je van een mooi en stralend resultaat. Om de huid langdurig te verbeteren en het huidverouderingsproces maximaal te vertragen adviseren wij om een behandelkuur in te plannen. In overleg met de huidspecialiste kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor je opstellen. Wij geloven dat een stralende huid ervoor zorgt dat je je zelfverzekerd en op je mooist voelt. Happy on the inside, glowy on the outside. 

  Hydratatie is de basis voor een gezonde en mooie huid. Irritatie van de huid heeft aangetoond dat het de tekenen van veroudering verhoogt. HydraFacial werkt preventief tegen huidveroudering en helpt de huid in optimale conditie te houden.

 • Prijzen

  De HydraFacial bij Skin Improvement Beauty in Amsterdam is te boeken vanaf € 150,-.

  Voor de volledige prijslijst klik je hier.

 • Achtergrond HyrdaFacial

  De HydraFacial is een vorm van hydradermabrasie, een mildere variant op de meer ingrijpende behandelingen zoals chemische peelings of dermabrasie, maar met hetzelfde doel. De behandeling is bewezen effectief in het naar voorschijn halen van een nieuwe en jonge huidlaag. De HydraFacial helpt om het vochtvasthoudende gehalte in de huid te verhogen. Wanneer de huid goed vocht kan vasthouden zul je dit terug zien in een vollere en vitale huid. Het bekroonde HydraFacial-systeem in onze kliniek in Amsterdam gebruikt een gepatenteerde technologie om de reinigen, extracties uit te voeren en optimaal te hydrateren.

Veelgestelde vragen over HydraFacial

 • Wanneer zie ik het resultaat van de HydraFacial behandeling?

  Na de behandeling geniet je meteen van een optimaal gehydrateerde huid en een stralende glow. Direct na de behandeling kan de huid wat rood aandoen maar dit verdwijnt binnen een paar uur. Voor langdurige huidverbetering en het dieper egaliseren van de huidstructuur adviseren we om een behandelkuur te ondergaan. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met onze huidspecialiste voor een op maat gemaakt behandelplan.

 • Is de HydraFacial een pijnlijke behandeling?

  Nee, de behandeling wordt juist als zeer ontspannen ervaren. De hoogwaardige technologie van het apparaat zorgt ervoor dat het verwijderen van onzuiverheden geheel pijnloos gebeurd. De HydraFacial een het perfect selfcare moment voor jouw huid en om te ontspannen.

 • Is de HydraFacial geschikt voor ieder huidtype?

  Absoluut. Ieder huidtype heeft baat bij het regelmatig ondergaan van een HydraFacial. Afhankelijk van de huidkwaliteit zal de huidspecialiste een persoonlijk behandelplan voor je opstellen.

 • Mag de HydraFacial ook ondergaan worden in de zomer periode?

  Absoluut. De HydraFacial kan het gehele jaar zonder problemen ondergaan worden. Uiteraard is het wel belangrijk om de huid na de behandeling extra goed te beschermen met een SPF50.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse manicure en pedicure behandelingen aan.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man.