LPG Endermologie

Hoe gaat de behandeling is zijn werk

De LPG behandeling richt zich op het bindweefsel. In deze huidlaag ligt het meeste collageen opgeslagen.
De cilinders van het LPG- apparaat pakken een huidplooi in het te behandelde gebied op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

De behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces waarbij de vetophopingen worden afgebroken en de huid gezonder en steviger wordt. Tijdens de behandeling is een ‘bodysuit’ noodzakelijk. Dit helpt om de huid te beschermen en de cilinders beter over het lichaam te laten glijden.

De resultaten van een Endermologie behandeling

De behandeling zorgt voor een stevigere huid, geeft vorm en maakt de huid gezond en sterk. Het is gemaakt om de vetten kwijt te raken die men niet kwijt raakt met sporten en/ of diëten. De behandeling is ook aan te raden bij clienten die veel last hebben van onrustige benen of verkrampte spieren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de indicatie en de doelstellingen. Doorgaans kunt u uitgaan van een behandelkuur van 10 – 12 behandelingen. Na de behandelkuur adviseren wij om maandelijks te onderhouden.

Voor welke indicatie is de behandeling geschikt?

  • Verstevigen van de verslapte huid
  • Verminderen van cellulite
  • Aanpakken van kleine vetophopingen
  • Verbeteren van lichaamscontouren
  • Behandelen van Lipoedeem
  • Behandelen van lymfoedeem

Proefbehandeling

Wat leuk dat u een proefbehandeling wilt aanvragen! Graag leggen wij uit wat de proefbehandeling inhoud.
In de proefbehandeling kunt u de wensen aangeven en zullen wij de mogelijkheden bespreken. Tevens krijgt u een impressie van de gewenste behandeling. De proefbehandeling heeft een duur van ongeveer 30 minuten.

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse manicure en pedicure behandelingen aan.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man. Bekijk snel de behandelingen.