Huidverbetering: De nieuwe generatie peelings.

Huidverbetering: De nieuwe generatie peelings.

Alle innovaties in huidverbetering van pHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn pHformula producten uniek in professionele huidverbetering. Ze bieden uw huidspecialist bijzondere kansen om het maximale resultaat te bereiken.

Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Deze resurfacing peeling van pHformula werkt diep in het weefsel. De pHformula Pre- en Post producten optimaliseren de resultaten van de behandelingen. pHformula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd: dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

De unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie

Huideigen producten

De meeste pHformula producten hoeven na het aanbrengen op de huid niet te worden verwijderd of geneutraliseerd. Ze blijven op de huid die ze zelf kan opnemen en verwerken.

Maatwerk in laagjes

Verschillende producten kunnen worden gecombineerd tot een behandeling waarbij de huidspecialist de kracht en dieptewerking van de producten bewaakt. Dit is afhankelijk van het aantal aangebrachte lagen en de gebruikte technieken.

Optimale formules voor pre- en post ondersteuning

Een op het individu afgestemde behandelmethode voor maximaal resultaat omvat ook een programma voor thuisverzorging die de huid voorbereidt of juist de behandeling compleet maakt. Deze pre- en post producten zijn allemaal op basis van het unieke PH-DVC™ complex. Dit garandeert het hoogst mogelijke resultaat en bewaakt het onderhoud op langere termijn.

Prachtig resultaat: van binnenuit en van buiten naar binnen

pHformula brengt huidverbetering naar een hoger niveau en introduceert de buiten-naar-binnen en binnen-naar-buiten filosofie. Geavanceerde dermatologische huidvernieuwingsmethoden werken van buiten naar binnen, terwijl krachtige voedende werkstoffen binnenin de huid helpen met snel herstel.

AC Resurfacing

Intensieve peeling voor de problematische, vette acne huid

AGE Resurfacing

Intensieve peeling om rimpels rond de ogen, mond, hals en het decolleté sterk te verminderen.

MELA Resurfacing

Intensieve peeling voor het vernietigen van pigmentophopingen en ouderdomsvlekken.

CR Resurfacing

Behandeling die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige, couperose en rosacea huid.