Manicure Boek behandeling Bekijk tarieven Bij alles wat je doet zijn je handen als eerste zichtbaar, daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen en af en toe kunnen ze ook wel even wat extra aandacht verdienen. Wist je dat men vaak kijkt naar hoe iemand zijn handen verzorgen? Met onze professionele manicure zijn je handen en nagels weer om door een ringetje te halen.

Manicure

Manicure

Onze manicure bestaat uit veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging van de nagels en handen.

Wat kunt u verwachten van onze behandeling:

  • Vijlen van de nagels in de gekozen vorm
  • Terugduwen en knippen van de nagelriemen
  • Gehydrateerde handen doormiddel van een handmassage
  • Net gelakte nagels

Wilt u net iets extra’s toevoegen aan de manicure? Dan kunt u kiezen als optie om de nagels te laten lakken met gellak. Gellak is een semi-permanente lak en wordt aangebracht als een normale nagellak, waarbij de lak direct wordt uitgehard onder een UV lamp. U kunt minstens 2 weken genieten van niet beschadigde nagels.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse manicure en pedicure behandelingen aan.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man. Bekijk snel de behandelingen.