BIAB Nail Treatment

Shellac is flexibel en wordt dun op de nagel aangebracht, helaas blijft dit niet altijd 2 a 3 weken zitten. Acryl is erg dik en wel verstevigend, maar werk beschadigend voor de nagel en het moet eraf gevijld worden. Onze BIAB (The Gel Bottle builder in a bottle) zit daar precies tussenin. Het voelt dunner aan als acryl en dikker dan shellac.

Nog één extra voordeel ben je toe aan iets anders dan kunnen wij het er gewoon af (soaken) i.p.v. vijlen zo blijven de nagels helemaal gezond.

 

Naast het feit dat de kleur niet verkleurd en de nagels super glanzen blijft de BIAB ongeveer 3 a 4 weken perfect zitten. Uiteraard kunt u de uitgroei ook bi ons laten bijvullen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

  • De BIAB Nail Treatment is voor iedereen geschikt.

De behandeling

Bij de BIAB Nail Treatment zal het voor namelijk over de BIAB gaan. Uiteraard worden de nagelriemen teruggeduwd en de overtollige velletjes weggehaald. Onze BIAB bestaat uit verschillende kleuren, dus je kan het zo fel maken als je wilt. Hou je liever van natuurlijk dan kunt u ook daar voor kiezen.

 

Wilt u extra aandacht en verzorging voor uw handen? Dan kunt u deze behandeling goed combineren met een manicure.

Is gellak schadelijk?

Regelmatig horen wij de vraag of het schadelijk is voor de eigen nagels? Als je van nature sterke nagels hebt, is gellak echt niet schadelijk. Je kunt het gewoon blijven dragen. Heb je echter van jezelf broze nagels? Dan is het slim om af en toe een pauze in te lassen om je nagels even wat rust te kunnen.

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse manicure en pedicure behandelingen aan.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man. Bekijk snel de behandelingen.