Gellak

Bent u op zoek naar mooi gelakte teennagels, die ook lang mooi blijven? Een gellak kan dan uitkomst bieden! Pedicure Praktijk Priscilla kan uw teennagels laten stralen met een mooie gellak van het merk Pink Gellac. Deze behandeling kan in de praktijk in Zaandam Kogerveld of aan huis worden gegeven. Op de startpagina leest u wanneer het mogelijk is om een behandeling aan huis te krijgen.

Wat is een gellak?

Een gellak is een nagellak die in verschillende lagen wordt aangebracht. In de lak zit een gel verwerkt en dat zorgt ervoor dat de nagellak twee weken blijft zitten zonder beschadigd te raken.

Hoe wordt een gellak aangebracht?

Voordat de lak aangebracht kan worden, worden de nagels eerst in vorm gevijld met een grove vijl. Vervolgens worden de nagelriemen teruggeduwd en worden de nagels opgevijld met een fijnere vijl. Als laatst worden de nagels ontvet met een cleaner.

De gellak wordt in drie lagen opgebouwd. Eerst wordt een basislaag aangebracht, vervolgens volgt een kleurlaag en het wordt afgesloten met een topcoat. De nagels worden gedroogd onder een speciale lamp, waardoor de gel in de nagellak uithardt en twee weken blijft zitten.

Na het drogen is de gellak direct helemaal hard en is het veilig om normale bezigheden weer uit te voeren. Een groot verschil dus met normale nagellak.

Wat kost een gellakbehandeling?

Een gellakbehandeling kost € 20,00.

Voor al onze behandelingen geldt dat bij een no-show of annulering binnen 24 uur voor de afspraak, 50% van de kosten van de behandeling betaald dienen te worden.