Acne behandelingen

Hoe ontstaat acne?

Acne kan ontstaan door een combinatie van voeding en hormonale veranderingen gedurende de puberjaren. Het effect van bepaalde hormonen kunnen flink versterken waardoor er te veel talg wordt geproduceerd. Deze laten de talgklieren verstoppen en worden zo een voedingsbodem voor bacteriën.

Mogelijke oorzaken voor acne:

  • hormonale veranderingen tijdens de pubertijd
  • medicatie zoals de anticonceptie pil, spiraaltje of andere medicijnen.
  • Contact met bepaalde stoffen in cosmetica
  • Stress

Mogelijke oorzaken in voeding

  • Lactose producten (melk)
  • Varkensvlees
  • Suikers
  • Te veel ongezonde vetten

De behandeling

In onze behandeling gebruiken wij uitsluitend producten van PHformula deze producten zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn de producten uniek in het professionele huidverbetering. Daarmee bieden ze bijzondere kansen om het maximale resultaat te behalen.

Wat wij doen tijdens de behandeling

E.X.F.O cleanse

Een milde peelende reiniging die make-up en onzuiverheden op een effectieve manier verwijdert zonder de huid te dehydrateren. Verbetert (roodheden en irritaties verminderen) en onderhoudt de algehele gezondheid van de huid.

M.A.S.S.A.G.E. cream

Heerlijke Crème die de doorbloeding stimuleert en het opnamevermogen van de huid verhoogd. Bevat rijstzemelenolie en is rijk aan vitamines, voedingsstoffen en antioxidanten.

Skin P.R.I.M.E.R

Effectieve primer die de huid extreem ontvet en de huid voorbereid op de toelating van de volgende producten.

S.P complex

Verbeterd de doorlaatbaarheid van de huid en verweekt de hoornlaag. Bevat Lactobionzuur, Amandelzuur en Hydroxypropionzuur. Door deze ingrediënten wordt het gezien als een “voorbereidings” peeling.

A.C Resurfacing

Deze bijzondere peeling richt zich speciaal op de comedonen, papels en puistjes. Door deze peeling kun je een lichte prikkel voelen. Naarmate de laagjes die er worden gesmeerd (3 in totaal) kan dit aansterken.

A.D.V.A.N.C.E.D peel-off mask

Dit masker zorgt voor verkoeling, kalmeert en zuivert de huid, tevens brengt hij de huid weer mooi in balans.

V.I.T.A.C activator& powder

Deze helende lichte crème is rijk van L-ascorbinezuur wat het collageen en elastine in de huid verbeterd. Door de helende werking pakt het tekenen van huidbeschadiging aan.

P.O.S.T recovery cream

Deze verzachtende crème bevat een mix van bevochtigingsmiddelen voor maximale hydratatie. Het helpt de onmiddellijke droge huid te verminderen en heeft een uitstekende ontstekingsremmende werking.

U.V. protect

Een heerlijke voedende breedspectrum UV-bescherming die de huid goed gehydrateerd en met een matte finish achterlaat

Kan deze behandeling gedeclareerd worden?

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed kan worden. Als u aanvullend bent verzekerd en de behandeling is tegen acne of acne littekens dan kunt u deze indienen. Na de betaling in de salon zult u een factuur ontvangen die u de zelfde dag nog zou kunnen indienen.

Gratis huidscan aanvragen

Wilt u graag de conditie van uw huid verbeteren, maar weet u niet waar u moet beginnen of welke behandeling aansluit op uw wensen? Dan bent u bij Skin Improvement & Beauty aan het juiste adres!

Vraag nu gratis een huidscan aan en krijg uitgebreid antwoord op al uw vragen.

Gratis huidadvies

Onze behandelingen

Gezicht

Heeft u last van een onzuivere huid of wilt u graag alles weten over de conditie van uw huid? Onze specialisten helpen u graag.

Lichaam

Wij bieden een breed assortiment lichaamsbehandelingen aan. Uiteraard doormiddel van het nieuwste apparatuur.

Handen & voeten

Heeft u last van droge en ruwe voeten en/of handen? Wij bieden diverse manicure en pedicure behandelingen aan.

Mannen

Uiteraard hebben wij ook aan de heren gedacht! Wij hebben diverse behandelingen speciaal voor de man. Bekijk snel de behandelingen.